vidare till tv.nu
Delta i veckans streamingquizsektionspartner

Dokumentär, Kriminalare

Polis på plats

7.1 IMDb2020

Mån 12 apr 12:30 - 13:00 • reprisTV12
Två poliser åker på ett larm där en vuxen son attackerat sin far. I Queenstown ser polisen Anara en röd Toyota som vinglar oroväckande mycket på vägen. I Manukau genomför man en räd mot en misstänkt knarklangare.

Säsonger och avsnitt

Säsong 26
 • Säsong 19
 • Säsong 20
 • Säsong 21
 • Säsong 22
 • Säsong 23
 • Säsong 24
 • Säsong 25
 • Säsong 26
Säsong 26
 • Avsnitt 2
  Dokumentär, Kriminalare, S26:A2

  Konstaplarna Peter Karam och Dan Thursby larmas till en trafikolycka där en av de inblandade har flytt från olycksplatsen till fots. Sent på natten åker polisen Scott Higby till en trafikolycka orsakad av osäkerhet kring väjningsplikten.

  TV4 Play
 • Avsnitt 1
  Dokumentär, Kriminalare, S26:A1

  Konstaplarna Jack Hibbs och Lacey Morunga rycker ut på en trafikolycka där en bil voltat och en kvinna och hennes barn skadats svårt. I Christchurch måste polisen hantera en berusad man som envist hävdar att han kan ta sig hem själv.

  TV4 Play
 • Avsnitt 3
  Dokumentär, Kriminalare, S26:A3

  Polisen Oliver måste hantera en berusad patient. Konstaplarna Joe och John larmas till en trafikolycka där en berusad man kraschat med sin moped. Mitchell och Jessica åker ut på ett larm om ett familjebråk.

  TV4 Play
 • Avsnitt 4
  Dokumentär, Kriminalare, S26:A4

  Poliserna Stephen och James hanterar en berusad och naken man. Konstapeln Jeremy väntar vid ett rödljus när en bil kör om honom med en ung kvinna hängandes ut genom fönstret. Sam och Brent arresterar ett par som bryter mot alkohollagen.

  TV4 Play
 • Avsnitt 5
  Dokumentär, Kriminalare, S26:A5

  Poliserna Jag och Alwyn stoppar en bil där passagerarna ej har bälte på sig. I Tupo larmas konstaplarna Corban och Morgain till en ung man som blivit av med sin plånbok. I Whanganui griper polisen en man som bryter mot alkohollagen.

  TV4 Play
 • Avsnitt 6
  Dokumentär, Kriminalare, S26:A6

  Poliserna Zane och Glen griper två unga män som för oväsen tidigt på morgonen. I Lower Hutt rycker polisen ut på ett larm om ett gäng ungdomar som sägs kasta stenar på bilar. Dessutom ringer en kvinna polisen då hon hittat narkotika i sin brevlåda.

  TV4 Play
 • Avsnitt 7
  Dokumentär, Kriminalare, S26:A7

  Polisen Karam larmas till en skottlossning i en park. I Wellington griper poliserna en man som rymt från häktet och i Whangarei letar poliserna efter en misstänkt pedofil.

  TV4 Play
 • Avsnitt 8
  Dokumentär, Kriminalare, S26:A8

  I Queenstown tar poliserna upp jakten på en fartdåre som brutit mot ett flertal trafikregler. I Hamilton åker två poliser på ett larm om ett misstänkt inbrott och senare drar en grupp tonåringar till sig polisens uppmärksamhet.

  TV4 Play
 • Avsnitt 9
  Dokumentär, Kriminalare, S26:A9

  Poliserna Sarah och Josh måste hantera en berusad man vid en busshållplats i Christchurch. Sent på natten i Otahuhu stoppar poliserna Liam och Junior en bil som kör extremt långsamt och vinglar fram och tillbaka på vägen.

  TV4 Play
 • Avsnitt 10
  Dokumentär, Kriminalare, S26:A10

  I Christchurch hävdar en man att han har blivit rånad av sin flickvän. Poliserna Scott och Sam försöker reda ut situationen. I Wellington kommer poliserna Jono och Natan på ett gäng tonåringar som röker gräs på en parkering.

  TV4 Play
 • Avsnitt 11
  Dokumentär, Kriminalare, S26:A11

  Polisen rycker ut på ett vapenrelaterat larm. I Manurewa stoppar man en bilist som kör alldeles för fort och i Christchurch försöker man få bukt med ett gäng tonåringar som slår sönder flaskor och lever rövare.

  TV4 Play
 • Avsnitt 12
  Dokumentär, Kriminalare, S26:A12

  I Christchurch stoppar man en bil där det visar sig att föraren har ett indraget körkort. I Tauranga rycker man ut till ett gatuslagsmål mellan två gängmedlemmar och i Mangere stoppar man en bil som saknar registreringsskyltar.

  TV4 Play
 • Avsnitt 13
  Dokumentär, Kriminalare, S26:A13

  Konstaplarna Jaime och Matt får syn på en skum bil som kör mot rött ljus. Poliserna Andrew och Colm blir larmade till en spritbutik där en berusad man ställer till med oreda och trubbel för personalen.

  TV4 Play
 • Avsnitt 14
  Dokumentär, Kriminalare, S26:A14

  Polisen åker på ett larm där en ung man hävdar att han har blivit hotad med en pistol när han var nere på stranden. Poliserna Andrew och Jaedan rycker ut på ett pågående inbrott och hoppas kunna ta tjuvarna på bar gärning.

  TV4 Play
 • Avsnitt 15
  Dokumentär, Kriminalare, S26:A15

  Polisen får ett larm om en man som verkar vara instabil och går runt med en yxa. I Christchuch rycker man ut till en fastighet där en man aggressivt bankar på dörrar och fönster. I Queenstown ser man en bil som kör alldeles för fort.

  TV4 Play
 • Avsnitt 16
  Dokumentär, Kriminalare, S26:A16

  Polisen rycker ut på ett larm om ett gäng upprörda får i en stadspark. I Manukau åker polisen Shaiann på ett larm där en man rapporterats blockera ingången till en byggnad. Och i Auckland måste man hantera en man som vägrar att lämna en resaurang.

  TV4 Play
 • Avsnitt 17
  Dokumentär, Kriminalare, S26:A17

  Poliserna upptäcker två tjejer i en bil som beter sig märkligt. Poliserna Nicholas och Tom rycker ut på ett larm där en, för poliserna välbekant, man har sparkat in ytterdörren hos sina föräldrar. I Christchurch får man ett larm om ett inbrott.

  TV4 Play
 • Avsnitt 18
  Dokumentär, Kriminalare, S26:A18

  I Christchurch inleder polisen en massiv insats för att få tag på en man som flytt från häktet. I Tauranga upptäcker polisen Andrew en grupp unga män som slåss på en parkeringsplats. Dessutom upptäcker man två bilar som parkerat på en kyrkogård.

  TV4 Play
 • Avsnitt 19
  Dokumentär, Kriminalare, S26:A19

  Två poliser åker på ett larm där en vuxen son attackerad sin far. I Queenstown ser polisen Anara en röd Toyota som vinglar oroväckande mycket på vägen. I Manukau genomför man en räd mot en misstänkt knarklangare.

  TV4 Play
 • Avsnitt 20
  Dokumentär, Kriminalare, S26:A20

  Säsongsavslutning. Poliserna Joshua och John spanar efter en efterlyst man. Konstaplarna Kelsey och Craig åker på ett larm där ett att gift par har ett stort gräl ute på gatan. I Auckland försöker man få bukt på en berusad man som för oväsen.

  TV4 Play

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer