vidare till tv.nu

Reality

MTV Floribama Shore

5.0 IMDb2021 • USA • Säsong 4, Avsnitt 1

Mån 12 apr 22:00 - 22:45MTV
När deras årliga strandsemester blir inställd på grund av COVID-19 så ställer Floribama gänget in siktet på en annan exotisk destination, de snötäckta bergen i Montana.

Säsonger och avsnitt

Säsong 4
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 4
Säsong 4
 • Avsnitt 1 - Montanabama Shore
  Reality, S4:A1

  När deras årliga strandsemester blir inställd på grund av COVID-19 så ställer Floribama gänget in siktet på en annan exotisk destination, de snötäckta bergen i Montana.

 • Avsnitt 2 - Puke Rally Relay
  Reality, S4:A2

  Rumskamraterna får förnya bekantskapen med Montana under deras egna variant av de olympiska spelen. Nilsas avslöjande om sin graviditet får Gus att tappa fattningen.

 • Avsnitt 3 - On Thin Ice
  Reality, S4:A3

  Gus konfronterar Nilsa angående otrohetsanklagelser i det förflutna. Codi och Candace berättar för sina föräldrar att de ska gänga sig. En snöstormvarning gör sydstatarna rådvilla och en dryckeslek spårar snabbt ur.

 • Avsnitt 4 - Dude, Where's My Hair Dryer?
  Reality, S4:A4

  Gus känner sig isolerad när det övriga gänget tar Jeremiahs parti efter grabbarnas bråk. Sydstatarna njuter av sin första dag med snö nånsin. Och klåfingrighet i badrummet leder till en häftig dispyt.

 • Avsnitt 5 - Door Dash
  Reality, S4:A5

  Trots sina skillnader samlas gänget för att ge sig ut för att leta efter den förrymda Gus och hämta hem honom i säkerhet.

 • Avsnitt 6 - All Copacetic
  Reality, S4:A6

  Med Gus i karantän är det en annan stämning i huset och Candaces kompis Bethany anländer och kommer med lite välbehövd positiv energi.

 • Avsnitt 7
  Reality, S4:A7

  Candace och Bethany uppmuntrar Codi att visa en ny sida av sig själv. Gus återvänder från karantän och har bestämt sig för att lösa situationen med sina rumskamrater.

 • Avsnitt 8 - Club La Basement
  Reality, S4:A8

  Grabbarna blir imponerade när tjejerna serverar en Klippiga bergen-delikatess de sent kommer att glömma. Aimees kusin hälsar på och både Jeremiah och Gus blir intresserade. Gänget får festa på hetaste stället i stan.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer