vidare till tv.nu

Action, Drama

Stan Lee's Lucky Man

2020 • Storbritannien • Säsong 3, Avsnitt 6

Mån 19 apr 01:05 - 01:50 • reprisSVT1
Harry tar till extrema åtgärder för att vinna tillbaka Rich lägenhet medan Blake ser en chans att få tag i armbandet.

Säsonger och avsnitt

Säsong 3
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
Säsong 3
 • Avsnitt 1
  Action, Drama, S3:A1

  Harry Clayton åker till Hong Kong där Eve befinner sig, anklagad för mord. Väl på plats hamnar han i klinch med sin värsta fiende.

 • Avsnitt 2 - Run Rabbit Run
  Action, Drama, S3:A2

  Harry Clayton återvänder med polisen i hasorna, men fast besluten att bevisa att han är oskyldig. Han riskerar dock att dras ner i den undre världen, en värld han själv var med och bekämpade en gång i tiden.

 • Avsnitt 3 - The Zero Option
  Action, Drama, S3:A3

  Harry tar hjälp av en småbrottsling för att ta sig in i den byggnad där bevismaterialen förvaras. Hans mål är att få bort sina fingeravtryck från den pistol som kopplar honom till mordet.

 • Avsnitt 4 - Missing Persons
  Action, Drama, S3:A4

  Suri ansluter sig till Harry för att de tillsammans ska hitta Dan Morrison. De drabbas dock av ett bakslag när de precis börjat få en del svar.

 • Avsnitt 5 - The Sins of the Father
  Action, Drama, S3:A5

  Blakes adoptivfar befinner sig i London och Harry får därmed en gyllene möjlighet att koppla Blake till Wu Chi-triaden. Han kan därmed återgå till spelborden för att samla ihop pengarna.

  SVT Play
 • Avsnitt 6 - Avsnitt 6
  Action, Drama, S3:A6

  Harry tar till extrema åtgärder för att vinna tillbaka Rich lägenhet medan Blake ser en chans att få tag i armbandet.

  SVT Play
 • Avsnitt 7 - Avsnitt 7
  Action, Drama, S3:A7

  Madame Cheung varnar Harry för att hans tid snart är ute. Om han inte ger tillbaka armbandet, kommer han att vara en död man. Blake och Eve planerar en djärv flykt från fängelset.

  SVT Play
 • Avsnitt 8 - Avsnitt 8
  Action, Drama, S3:A8

  Blake sätter sin stora plan i verket, och Harry tvingas att samla allt sitt mod för en sista ansats utan armbandets hjälp. I rollerna: James Nesbitt, Darren Boyd, Yennis Cheung, Wylie Chiu, Thomas Coombes m.fl. .

  SVT Play

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer