Upphovsland: Australien
1. Alice Springs
Avsnitt 1 - Alice Springs, Säsong 1
Adams och Pohs uppdrag börjar passande nog i landets centrum vid en av dess mest respekterade platser: Uluru.
2. Darwin-Kakadu
Avsnitt 2 - Darwin-Kakadu, Säsong 1
Adam och Poh utforskar de tre stora tidsepokerna av australiensisk mat när de besöker Northern Territory. De djupdyker i hur maten från First Nations, kolonisatörer och moderna mångkulturella bosättare har påverkat den australiensiska matkulturen.
3. Gippsland
Avsnitt 3 - Gippsland, Säsong 1
Adam och Poh reser till Gippsland i delstaten Victoria, en viktig jordbruksregion i landet. Under sitt besök utforskar de betydelsen av hemlagad mat i Australien och försöker laga en perfekt lammstek.
4. Regional Victoria, Ballarat
Avsnitt 4 - Regional Victoria, Ballarat, Säsong 1
Adam och Poh presenterar tre klassiska australiska matställen som är lätta att hitta i de flesta regionala städer: bagerier, pubar och kinesiska restauranger.
5. Launceston, Tasmanien
Avsnitt 5 - Launceston, Tasmanien, Säsong 1
Adam och Pohs utforskning av australisk mat för dem till Tasmanien. De har i uppdrag att laga en klassisk Aussie-paj och att svara på en kontroversiell fråga om tillbehör.
6. Södra Australien
Avsnitt 6 - Södra Australien, Säsong 1
Adam och Poh besöker South Australia och utforskar hur australiska kockar och baristor har påverkat frukost, brunch och cafékultur globalt.
7. Sydney
Avsnitt 7 - Sydney, Säsong 1
Adam och Poh ger sig ut på en resa för att prova Australiens mest betydelsefulla nationella rätter.
8. Canberra
Avsnitt 8 - Canberra, Säsong 1
Adam och Poh ger sig ut på en resa för att prova Australiens mest betydelsefulla nationella rätter.
Hittade du något som inte stämmer?
Ge din feedback