vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS

Marko & Irma

...

Sverige
RealityRenoveringUnderhållning
0
0

Vi får vi hänga med Marko och Irma i deras vardag på Ingarö i Stockholms skärgård. Såväl glädjeämnen som motgångar i samband med husbygget, varvas med vardagliga bekymmer, utflykter & upptåg - och allt genomsyras av deras villkorslösa mor-son-kärlek.
Mer reality? Kolla här...sektionspartner
ANNONS
ANNONS
ANNONS

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Reality, Renovering, Underhållning, S1:A1

  Irma har känt att det börjat lukta konstigt i huset. Varken Marko eller Irma kan renovera hus, så de ber sin vän Håkan om hjälp. Detta blir starten på en galen husbyggar-resa, kantad av frustration, skratt, tårar och finska svordomar.

  TV4 Play
 • Avsnitt 2
  Reality, Renovering, Underhållning, S1:A2

  Huset är utdömt och måste rivas, men först måste Irma tömma huset, vilket blir väldigt känslosamt för henne. Packningen går trögt och Håkan blir stressad. Med bara timmar kvar innan grävmaskinen kommer, är katten Nellu bortsprungen.

  TV4 Play
 • Avsnitt 3
  Reality, Renovering, Underhållning, S1:A3

  Dags att välja nytt kök, möbler och allt annat som ska in i det nya huset, men Marko och Irma har helt olika smak och syn på vad som är viktigast. Plötsligt får de problem med bygglovet och Håkan undrar om han ska bli tvungen att stoppa hela bygget.

  TV4 Play
 • Avsnitt 4
  Reality, Renovering, Underhållning, S1:A4

  Äntligen kommer nya huset, men knappt har bygget börjat innan det uppstår nya problem: vattnet i brunnen har sinat så bottenplattan torkar inte och bävlingen har löpt amok på Markos tomt. Irma visar upp sina dolda spacklingstalanger.

  Tele2 Play
  TV4 Play
 • Avsnitt 5
  Reality, Renovering, Underhållning, S1:A5

  Bottenplattan har blivit förstörd av regnovädret. Marko åker till Piteå för en spelning och hälsar på sin bror, Irma och Håkan lägger golv och handlar på loppis. När det blir snöoväder och strömavbrott blir det tydligt varför man måste ha kamin.

 • Avsnitt 6
  Reality, Renovering, Underhållning, S1:A6

  Marko, Irma och hundarna har dragit iväg på roadtrip för att handla inredning och husgeråd. Väl hemma igen dyker bävlingen upp på tomten och när de sista tapeterna kommit på plats, är det dags för Irma att flytta in.

ANNONS
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy