vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
V Film Action • Tor 18 apr 22:00 - 00:00
1
1
Ett kompisgäng har listat ut hur man frammanar de döda med hjälp av en balsamerad hand. Adrenalinkicken varje gång de lyckas blir snabbt beroendeframkallande, men när försöken går för långt släpps okontrollerbara övernaturliga krafter loss och gränsen till de dödas värld börjar suddas ut.
Dela
Mer skräck? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Talk to Me
1
1
Från kritikerna

3.8 av 5 Kritikers samlade betyg 16 recensioner

  • Hög musik, dunkande bas, människor överallt, en hemmafest som spårar ur. Australiska "Talk to me" chocköppnar och har en på hej.

  • ...det är Zoe Terakes sträva röst och avmätta tonfall som gör störst intryck. Är det en uppdaterad version av en ung Christian Slaters suggestiva karisma vi ser växa fram?

  • ... en välskriven och smart skräckfilm som spelar på sina styrkor - filmen har en förståelse för hur ungdomar snackar och tänker istället för att emulera det utifrån studiobossars föråldrade algoritmer.

  • A gripping tale of adolescent dread.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy