vidare till tv.nu
A.P. Bio
trailer

A.P. Bio

7.0 IMDb, 2018, Sitcom

När den avskedade filosofiforskaren från Harvard, Jack Griffin, förlorar sitt drömjobb, tvingas han återvända till Toledo i Ohio och jobba som biologilärare på high school. När Jack under buller och bång gör entré på Whitlock High School, är han tydlig med att han inte kommer att undervisa i biologi. När han inser att han står inför skolans smartaste elever, bestämmer han sig för att dra nytta av det.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • 01:00Avsnitt 1 - Happiness
  Sitcom

  Jack har ingen ärkerival att strida mot, så han ställer in siktet på ett nytt uppdrag: att skriva den bästa filosofiboken nånsin och lämna Toledo för gott. Stef och Mary glömmer en speciell dag för Michele.

 • 01:00Avsnitt 2 - Nuns
  Sitcom

  Jack blir stött när han upptäcker att en lokal kyrka fått en ansenlig testamentsgåva av hans döda mor och använt den för att köpa en staty av Jungfru Maria. I ett försök att hämnas övertalar han sina elever att hjälpa honom stjäla statyn.

 • 01:00Avsnitt 3 - Wednesday Morning, 8AM
  Sitcom

  Under den hektiska halvtimmen som inleder varje dag på Whitlock försöker Jack få tillbaka sin massagestol från skolans fascinerande löneansvarige, Lynette. Durbin och Helen förbereder sig för morgonens kungörelser.

 • 01:00Avsnitt 4 - Toledo's Top 100
  Sitcom

  Jack är bestört över att han inte kom med på topp 10 bland Toledos 100 snyggaste ungkarlar fastän Durbin gjorde det. Victor och Eduardo beslutar att det är dags att avslöja sina känslor för sina oväntade kärlekar.

 • 01:00Avsnitt 5 - J'Accuse
  Sitcom

  Jack använder Michelles årliga mordmysteriefest för att imponera på Lynette. Under tiden bryter de desperata eleverna sig in på Whitlock High för att stjäla övningstesterna i biologi.

 • 01:00Avsnitt 6 - Melvin
  Sitcom

  Jacks krig med grannen tar en vändning när det hotar att förstöra en dejt med Lynette. När skolfotografen höjer sitt arvode tar Durbin fotograferingen i egna händer.

 • 01:00Avsnitt 7 - Personal Everest
  Sitcom

  Jack blir rasande när hans gamla mobbare anlitas som motivationstalare på Whitlock. Mary, Stef och Michelle sätter upp sina egna mål för att ge kvinnor mer inflytande, vilket oavsiktligt orsakar en spricka mellan Helen och Durbin.

 • 01:00Avsnitt 8 - Sweet Low Road
  Sitcom

  När budgetnedskärningar hotar att ödelägga Whitlock och äventyra Jacks jobb värvar han Mary, Stef och Michelle för att sätta skolföreståndaren på plats. Durbin planerar att vädja till hjärtat, medan studenterna planerar att vädja till själen.

 • 01:00Avsnitt 9 - Dr. Whoopsie
  Sitcom

  När en pinsam video där Jack ramlar från en scen blir viral planerar han att göra sin egen virala video. Samtidigt spårar Durbin, Helen och lärarna upp Whitlocks mest ökända nedskräpare: Sugar Daddy.