vidare till tv.nu

Reality, Renovering

Big House, Little House

2018 • Storbritannien • Säsong 1, Avsnitt 7

Cricket-coachen Ben och hans bankrådgivarfru har 95 000 pund att spendera på att göra om kök och matsal medan paret Jackie och Justin har 50 000 pund att göra samma sak.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Reality, Renovering, S1:A1

  I detta avsnitt är temat matsal.

 • Avsnitt 2
  Reality, Renovering, S1:A2

  Aidan Keane hjälper en skolledare att konvertera sitt loft till ett sovrum, pluggrum och badrum för sin dotter, och hjälper även en byggare som renoverar hans egna vindsvåning.

 • Avsnitt 3
  Reality, Renovering, S1:A3

  Inredningsdesignern Aidan Keane hoppas att hans år av erfarenhet ska kunna hjälpa två par med väldigt olika budgetar och skapa öppna planlösningar.

 • Avsnitt 4
  Reality, Renovering, S1:A4

  Paret Atia och Khalid från Shipley har 40 000 pund som de kan använda till att flytta på deras badrum och riva ut och byta ut det existerande köket. I Leicestershire har Caitlin och hennes kusin Charlotte 750 pund att renovera badrummet för.

 • Avsnitt 5
  Reality, Renovering, S1:A5

  I Croydon har Graham och Rachel 190 000 pund att göra omfattande renoveringar på sitt hus medan Sharon och Iain i västra Kilbride endast har 50 000 pund att försöka dubblera sin boyta med.

 • Avsnitt 6
  Reality, Renovering, S1:A6

  Ett par i Somerset planerar att spendera 70 000 pund på ett kök som ska få andra kök att blekna i jämförelse.

 • Avsnitt 7
  Reality, Renovering, S1:A7

  Cricket-coachen Ben och hans bankrådgivarfru har 95 000 pund att spendera på att göra om kök och matsal medan paret Jackie och Justin har 50 000 pund att göra samma sak.

 • Avsnitt 8
  Reality, Renovering, S1:A8

  Poppy och Pam har 50 tusen pund till att omvandla sitt loft till ett arbetsrum och sovrum, medan Nik och Jyoti har 35 tusen pund till att slå ut en vägg för att göra köket större.

 • Avsnitt 9
  Reality, Renovering, S1:A9

  Aidan Keane möter två par som vill bringa nytt liv i deras hem. Det ena paret har 190 000 pund och det andra paret har bara 40 000 pund men med samma önskningar.

 • Avsnitt 10
  Reality, Renovering, S1:A10

  Ett par i Norwood har 25000 pund att skapa ett socialt utrymme som fortsätter ut i trädgården medan ett par som vill göra om sin trädgård bara har 500 pund att spendera.

 • Avsnitt 11
  Reality, Renovering, S1:A11

  Ett par i Northamptonshire planerar att använda 50 000 pund för att addera en utbyggnad medan, i Manchester har ett annat par 20 000 pund för att blåsa liv i en fuktig källare.

 • Avsnitt 12
  Reality, Renovering, S1:A12

  Med en budget på 30 000 pund vill ett par i Northhamptonshire förbättra strukturen i sitt hem. I York vill ett annat par lägga till en matsalsdel till sin enplansvilla för 16 000 pund.

 • Avsnitt 13
  Reality, Renovering, S1:A13

  Två systrar planerar att skapa ett modernt studentboende för 100 000 pund medan i sydöstra London görs en tvårummare om till ett familjeboende för 35 000 pund.

 • Avsnitt 14
  Reality, Renovering, S1:A14

  I västra London ligger en stor viktoriansk egendom som Laura och Richard vill bygga om. Till sin hjälp har de en budget på £70,000. I Manchester vill Anna och Chris göra en förlängning av sitt hus med en budget på £30,000.

 • Avsnitt 15
  Reality, Renovering, S1:A15

  Det stora huset har en budget på 70 000 pund att öppna upp nedervåningen och göra allmänna förbättringar. Det lilla huset har en budget på 25 000 för att skapa en drömmatplats.

 • Avsnitt 16
  Reality, Renovering, S1:A16

  För det stora huset finns en budget på 25 tusen pund att skapa ett drömkök. Det lilla huset har 7 tusen pund att slå ut en vägg från köket för att skapa plats åt ägarnas business.

 • Avsnitt 17
  Reality, Renovering, S1:A17

  I det stora huset sitter paret Claire och Rob med en budget på £80 000 för att göra en utbyggnad och i det lilla huset finns £20 000 för att också göra en utbyggnad men med ett annat syfte.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer