vidare till tv.nu
Bondeparet

Bondeparet

2018, Reality, Renovering, Sverige

Joacim och Caroline fann varandra i Bonde söker fru. Nu fortsätter kärleken att spira i deras livsprojekt - att förvandla familjegården Tuna Gård till deras gemensamma hem. Följ den stora renoveringen där gammal charm samsas med en modern livsstil.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • 01:00Avsnitt 1 - Bondeparet del 1
  Reality, Renovering

  Bonde söker fru-paret Joacim och Carolina är tillbaka och fortsätter renoveringen av Tuna gård. De väntar tillökning och börjar därför fixa med barnrummet. Det blir också jakt och Caroline överraskas med en babyshower.

 • 01:00Avsnitt 2 - Bondeparet del 2
  Reality, Renovering

  De blivande föräldrarna börjar känna sig stressade över att barnrummet ska bli klart i tid. Nya diskussioner om Joacims horn blossar upp och Caroline börjar förbereda barnkläderna. Paret åker också på utflykt för att kolla på djur.

 • 01:00Avsnitt 3 - Bondeparet del 3
  Reality, Renovering

  Caroline och Joacim blir mer och mer pirriga inför att få träffa sin nya familjemedlem. Paret ser också till att fira fars dag och förbereda sig inför julen och jobbar vidare med barnrummet. Hinner det bli färdigt i tid tills dess att bebisen kommer?

 • 01:00Avsnitt 4 - Bondeparet del 4
  Reality, Renovering

  Barnrummet börjar ta form på allvar och det är äntligen dags för tapeterna att komma upp. Dessutom firas både jul och nyår och paret återvänder till en speciell plats: kärleksbänken där deras första kyss ägde rum. Värkarna startar också på riktigt.

 • 01:00Avsnitt 5 - Bondeparet del 5
  Reality, Renovering

  Bondeparet har fått barn! Wilda heter hon och Caroline och Joacim får uppleva första tiden som föräldrar. Tröttheten sätter sina spår men Joacim hittar energi att bygga både trappräcke och montera spjälsäng. Dessutom påbörjas projektet med badrummet.

 • 01:00Avsnitt 6 - Bondeparet del 6
  Reality, Renovering

  Våren är i antågande och Wilda får uppleva sitt livs första korvgrillning. Paret beslutar sig också för att bjuda in familjen till en middag för att tacka för all hjälp. De ser dessutom tillbaka på tiden som gått.

 • 01:00Avsnitt 7 - Bondeparet del 7
  Reality, Renovering

  Det är fars dag vilket paret firar hemma hos Carolines föräldrar i Arboga. Caroline går in i vecka 36 och de blivande föräldrarna börjar inse att det är snart är dags för bebisen att komma. Paret åker också till en byggvaruhandel.

 • 01:00Avsnitt 8 - Bondeparet del 8
  Reality, Renovering

  Julen närmar sig och Joacim och hans pappa ger sig ut på jakt efter den perfekta julgranen att sätta upp i rondellen utanför gården. Caroline bakar med sin svärmor samtidigt som Joacim sprider julglädje bland hjortarna.

 • 01:00Avsnitt 9 - Bondeparet del 9
  Reality, Renovering

  Caroline går på mammaledighet vilket gör att hon blir påmind om hur nära förlossningen faktiskt är. Joacim blir inringd på årets första snöjour och jobbar även vidare med barnrummet. Hinner det blir färdigt i tid tills att barnet kommer?

 • 01:00Avsnitt 10 - Bondeparet del 10
  Reality, Renovering

  Barnrummet börjar ta form på allvar och nu är det äntligen dags för tapeterna att komma upp. En ny diskussion om antalet horn i gården blossar upp när Joacim kommer hem med ännu en trofé. Caroline får också ett efterlängtat besök.

 • 01:00Avsnitt 11 - Bondeparet del 11
  Reality, Renovering

  Det är jul på Tuna gård och Joacim passar på att leva ut sin dröm om att få vara tomte i en uppseendeväckande dräkt. Hos Joacims föräldrar firas det jul och bakas pepparkakor och paret längtar efter att bebisen ska komma.

 • 01:00Avsnitt 12 - Bondeparet del 12
  Reality, Renovering

  Det nya året firas in med vänner och inleds på en speciell plats: kärleksbänken där parets första kyss ägde rum. Tvättstugan snyggas innan dess till i expressfart. Dessutom sätter värkarna igång på riktigt, vilket gör att nervositeten gör sig påmind.

 • 01:00Avsnitt 13 - Bondeparet del 13
  Reality, Renovering

  Bondeparet har fått barn! Den 3 januari valde lilla Wilda att möta världen och Caroline och Joacim får uppleva första tiden som föräldrar. Tröttheten sätter sina spår men Joacim hittar energi att bygga både trappräcke och montera spjälsäng.

 • 01:00Avsnitt 14 - Bondeparet del 14
  Reality, Renovering

  Snön ligger vit kring Tuna gård och Joacim blir gång på gång inkallad på snöjour, något som Caroline inte är helt nöjd över. Barnvagnspromenader är en ny del av vardagen och den stora eken på tomten ska fällas. Dessutom drar projekt badrum igång.

 • 01:00Avsnitt 15 - Bondeparet del 15
  Reality, Renovering

  Det är alla hjärtans dag, och Joacim firar med en överraskning till både Caroline och till lilla Wilda som nu hunnit bli drygt en månad gammal. Den nybildade lilla familjen tar också sin första tur till Arboga och Carolines föräldrar.

 • 01:00Avsnitt 16 - Bondeparet del 16
  Reality, Renovering

  Våren är i antågande och bondeparet njuter av soliga stunder. Wilda får vara med på sin första korvgrillning och det blir även ett besök till den omtalade kärleksbänken. Caroline tar emot sina tjejkompisar som för första gången ska träffa Wilda.

 • 01:00Avsnitt 17 - Bondeparet del 17
  Reality, Renovering

  Caroline och Joacim har beslutat sig för att samla familjen till en middagsfest så det blir full fart att få allt klart i huset. Äppelträdet ska klippas, badrumskommod ska inhandlas och dörrar ska målas. Joacim börjar även titta till alla maskiner.

 • 01:00Avsnitt 18 - Bondeparet del 18
  Reality, Renovering

  Säsongsavslutning. Hela familjen bjuds in på middag som tack för all hjälp. Bondeparet minns tillbaka på tiden som gått och förvandlingen som skett i huset sedan de klev in för ett år sedan och startade renoveringen.