vidare till tv.nu
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

Barnprogram, Sitcom

Bucket & Skinner
Bucket & Skinner's Epic Adventures

2011 • USA

Två bästa vänners liv på stranden och deras lösningar på typiska tonårsdilemman.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Episkt val
  Barnprogram, Sitcom, S1:A1

  Bucket försöker imponera på Kelly men hans lögner tvingar honom att ställa upp i skolans elevval, mot Aloe. Med hjälp av Pipers smaka knep och Skinners ovanliga idéer tar sig Bucket an sin ärkefiende i hopp om att vinna valet.

 • Avsnitt 2 - Episka tjejer
  Barnprogram, Sitcom, S1:A2

  Aloe ordnar årets bästa fest och bjuder alla tjejer men bara några få killar. Bucket och Skinner klär ut sig till tjejer och smiter in. Skinner glömmer ombyte och grabbarna tvingas ha på sig klänningarna och försöka bli av med Sven.

 • Avsnitt 3 - Episka jobb
  Barnprogram, Sitcom, S1:A3

  Bucket och Skinner behöver pengar för att laga dykbåten och fixar jobb i tacorestaurangen. Även om Bucket tar jobbet på allvar medan Skinner helst av allt bara vill äta tacos, ger chefen den stora belöningen som Bucket så gärna vill ha, till Skinner.

 • Avsnitt 4 - Episka hjärnor
  Barnprogram, Sitcom, S1:A4

  Grabbarna kommer av ett misstag med i skolans kurs för begåvade studenter. Även om de älskar att sluta tidigare så att de kan åka och surfa, upptäcker de snart att de tagit sig vatten över huvudet när de får en svår uppgift inför skolans utställning.

 • Avsnitt 5 - Episk dansare
  Barnprogram, Sitcom, S1:A5

  Kelly ska gå på skolans disco med en populär kille i årskursen över, som Bucket tycker är superdryg. Tillsammans med Skinner försöker han sabotera allt Kellys date gör för att imponera på henne. Men är han verkligen så kaxig som grabbarna tror?

 • Avsnitt 6 - Episk musikal
  Barnprogram, Sitcom, S1:A6

  Kelly har fått huvudrollen i skolmusikalen. När Bucket får reda på att hennes motspelare får kyssa henne vill han ha rollen, men Aloe stormar in och tar Buckets plats. Då använder han alla sina fula knep för att bli av med konkurrensen.

 • Avsnitt 7 - Episk rockstjärna
  Barnprogram, Sitcom, S1:A7

  Sångerskan Sara Bareilles återvänder till Pacific Bluffs för en låtskrivartävling. Vinnaren får vara med på hennes skiva. Bucket och Skinner lyckas vinna men kommer på att de av misstag skickat in en kärlekssång om Kelly.

 • Avsnitt 8 - Episk flykt
  Barnprogram, Sitcom, S1:A8

  När Skinner får kvarsittning på en lördag försöker Bucket också komma in så att de kan rymma och hinna surfa några monstervågor. Tyvärr lyckas han också ge Kelly kvarsittning och deras stenhårda vakt gör det nästan helt omöjligt för dem att rymma.

 • Avsnitt 9 - Episk dubbeldejt
  Barnprogram, Sitcom, S1:A9

  Aloe övertalar Bucket att gå på en dubbeldejt med två tjejen från årskursen över men snart spårar killarna ur och tävlar med varandra för imponera på tjejerna. Piper stängs av från den stora stavningstävlingen.

 • Avsnitt 10 - Episka barnvakter
  Barnprogram, Sitcom, S1:A10

  Kelly har vunnit konsertbiljetter och erbjuder Bucket och Skinner att följa med, om de lovar att sitta barnvakt åt Piper. Det går killarna självklart med på men snart inser de att det inte riktigt kommer att bli som de trodde.

 • Avsnitt 11 - Episka Bobbo
  Barnprogram, Sitcom, S1:A11

  I utbyte mot en plats i universitetets surflag, lånar Bucket ut Bobbo, Tre Delars älskade surfbräda till Aloe, som råkar ha sönder den. Nu måste Bucket, Skinner, Aloe och Sven gömma bevisen och sopa igen spåren efter sig.

 • Avsnitt 12 - Episkt övertagande
  Barnprogram, Sitcom, S1:A12

  När Bucket vaktar surfbutiken råkar han se till så att hyresavtalet sägs upp. Aloe tar snabbt över med sin egen affär, och det enda sättet Bucket och Skinner kan få tillbaka butiken är genom att anordna en surftävlig där mycket står på spel.

 • Avsnitt 13 - Episk dejting
  Barnprogram, Sitcom, S1:A13

  Skinner är sjuk och inte kan surfa och Bucket är sur över att Blake och Kelly är så kära. De bestämmer sig för att börja dejta och hittar snart varsin tjej som de gillar, men det visar sig vara samma tjej och nu är det upp till henne att välja.

 • Avsnitt 14 - Episk hjärtekrossare
  Barnprogram, Sitcom, S1:A14

  Bucket inser att skolans nya tjej, Leslie, är galningen från sommarlägret som förföljde honom. Bucket vet att hon tänker hämnas för att han aldrig kom till lägrets disco. Skinner och Kelly vägrar tro på Bucket men plötsligt försvinner han och Leslie.

 • Avsnitt 15 - Episka spökerier
  Barnprogram, Sitcom, S1:A15

  För att få episk status måste Bucket och Skinner sova en natt i stadens spökhus. De blir rejält rädda men upptäcker efter ett tag att Aloe ligger bakom allt.

 • Avsnitt 16 - Episk jul
  Barnprogram, Sitcom, S1:A16

  På julaftonskväll sitter Bucket och deppar över att familjens julresa blev inställd. Inget lyckas få honom på gott humör men på natten tar tre julspöken med honom på en resa som visar hur hans inställning till julen påverkar alla omkring honom.

 • Avsnitt 17 - Episka bojor
  Barnprogram, Sitcom, S1:A17

  Under ett misslyckat trolleritrick råkar Bucket och Skinner kedja fast sig i Kelly. När de sen inte kommer loss måste de följa med på en stel middag med Kellys pojkväns föräldrar utan att avslöja något.

 • Avsnitt 18 - Episk plankning
  Barnprogram, Sitcom, S1:A18

  Skinner vill lära sig vett och etikett efter ett besök på en lyxig yachtklubb där han blivit kär i en rik arvtagerska. Aloe hotar att avlöja honom på klubbens bal. Kelly och Piper smiter ur huset och vinner en tacotävling men hur ska de hämta priset?

 • Avsnitt 19 - Epic Break-Up
  Barnprogram, Sitcom, S1:A19

  Två bästa vänners liv på stranden och deras lösningar på typiska tonårsdilemman.

 • Avsnitt 20 - Epic Break-Up
  Barnprogram, Sitcom, S1:A20

  Två bästa vänners liv på stranden och deras lösningar på typiska tonårsdilemman.

 • Avsnitt 21 - Episk kyckling
  Barnprogram, Sitcom, S1:A21

  Bucket är livrädd för kycklingar och när en höna är lös i skolan kan han inte längre hålla upp sin coola fasad inför Kelly. För att bevisa att han inte är en tönt, fejkar han och Skinner ett rån mot surfbutiken men allt går inte enligt planerna.

 • Avsnitt 22 - Episk härmapa
  Barnprogram, Sitcom, S1:A22

  Vinterbalen närmar sig och Bucket bjuder den populära Danielle men Aloe vill också gå med Danielle för att bli Balens Kung. Eftersom hon bara dejtar snälla killar börjar han härma Buckets stil, och nu måste Bucket och Kelly avslöja hans lögn.

 • Avsnitt 23 - Episka cheerleaders
  Barnprogram, Sitcom, S1:A23

  När Bucket och Skinner hör att Kellys cheerleadingtrupp tävlar om en resa till Hawaii vill de vara med. De råkar göra nästan alla magsjuka och måste övertyga rivalen Aloe att hoppa in. Piper tappar mobilen med schemat och börjar bli lat.

 • Avsnitt 24 - Episka amoriner
  Barnprogram, Sitcom, S1:A24

  Idrottsläraren Briggs har gjort slut med sin pojkvän och nu tar hon ut sin frustration på studenterna. För att få slut på de tuffa lektionerna bestämmer sig Bucket och Skinner för att skapa romantik i hennes liv och plötsligt är Tre Delar indragen.

 • Avsnitt 25 - Episk uppgörelse
  Barnprogram, Sitcom, S1:A25

  Piper lär Bucket och Skinner karate och det tar inte lång tid innan de inbillar sig att de är mästare. De antar utmaningen att möta skolans mobbare och nu måste Piper och Kelly säga sanningen om deras bristande karatekunskaper.

 • Avsnitt 26 - Episk säl
  Barnprogram, Sitcom, S1:A26

  Bucket och Skinner tappar bort skolans maskot och ber Skinners djurälskande kusin Patty om hjälp att hitta sälen. Patty hjälper gärna till och vill spela in dramat till sin webbserie. Piper och Aloe fastnar på en öde ö.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer