vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

C'est la vie!

Film
Drama
Dela
Film
Drama
9
6
En romantisk komedi som följer med bakom kulisserna när Pierre och Helena ska gifta sig i stor stil, i ett vackert 1600-talsslott utanför Paris. Max äger cateringfirman som ska göra bröllopsfesten till något alldeles speciellt och till sin hjälp har han en brokig och lätt förvirrad skara medarbetare. Där finns till exempel den egocentrerade sångaren DJ James, den totalt oerfarne kyparen Samy och den vasstungade VD-assistenten Adèle. Och även om inte allt går helt enligt planerna blir det en natt som ingen av de närvarande någonsin kommer glömma. Regi: Olivier Nakache och Éric Toledano. I rollerna: Jean-Pierre Bacri, Eye Haidara, Alban Ivanov, Suzanne Clément, Gilles Lellouche, Benjamin Lavernhe, Judith Chemla m.fl. (Le sens de la fête)
Film
Drama
Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt C'est la vie!
9
6
Från kritikerna

3.3 av 5 Kritikers samlade betyg 4 recensioner

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy