vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Cuisine de chez nous

Säsong 2
Dela
S2:A1 Sepp Dähler, Stein AR - Der erste Seriengast ist der Appenzeller Sepp Dähler, der gleich mit einer ungewöhnlichen Spezialität punkten möchte: dem Tafelspitz. Dabei handelt es sich um ein fünf Wochen am Knochen abgehangenes Siedfleischstück eines seiner Rinder. Allerdings stehen bei Dählers nicht einfach Rinder im Stall. Sepp nennt seine Tiere Kabier, dahinter steckt die Verbindung von Kalb und Bier.

Upphovsland: Schweiz

Dela
Mer underhållning? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Cuisine de chez nous
0
0

Säsonger och avsnitt

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy