vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Cuisine de chez nous

Säsong 2
Dela
S2:A5 Gieri Derungs aus Ilanz GR - Der Wildhüter Gieri Derungs serviert seinen Gästen einen lauwarmen Seesaibling mit einem Salatbouquet an Holunderblütendressing. Zum Hauptgang möchte der 50-Jährige natürlich auch außerhalb der Saison Wild auftischen. Nur beim Dessert wird es dann etwas außergewöhnlicher: Pèschs maghers soll es geben. Diese Spezialität aus dem Bündnerland hat sicher noch keiner seiner Gäste gegessen. Pèschs maghers ist eigentlich eine Art Arme-Leute-Mahlzeit.

Upphovsland: Schweiz

Dela
Mer underhållning? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Cuisine de chez nous
0
0

Säsonger och avsnitt

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy