vidare till tv.nu
Se trailer
Delta i veckans streamingquizsektionspartner

Action, Animerat

Dreamworks Dragons: Defenders Of Berk
Dragons: Defenders of Berk

2012 • USA

Vikingarna och drakarna fortsätter sina äventyr.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
Säsong 2
 • Avsnitt 1 - Live and Let Fly (Flight Club)
  Action, Animerat, S2:A1

  Hövdingen anropar ett flygförbud på alla drakar, vilket gör att Hicke och gänget startar en hemlig flygklubb för att träna under natten.

  Netflix
 • Avsnitt 2
  Action, Animerat, S2:A2

  Fiskfot upptäcker att Tjockvald kan producera en lätt och extremt stark metall. Men Tjockvald får i sig en magnetisk sten som drar till sig all metall i hela byn, inklusive Hickes metallben.

  Netflix
 • Avsnitt 3 - The Night and the Fury
  Action, Animerat, S2:A3

  Hicke och de andra är på Drakön för att träna sina överlevnadsinstinkter utan hjälp av sina drakar. Men Hicke blir motvilligt fast i en drakjakt med en gammal fiende som också är på ön för att hitta och döda Tandlös.

  Netflix
 • Avsnitt 4
  Action, Animerat, S2:A4

  Hicke och Tandlös upptäcker en grupp av drakar i tunnlarna under byn och de upptäcker en ny underart av drakar. Tonåringarna måste driva bort drakarna från byn innan de förstör Dräggö.

  Netflix
 • Avsnitt 5
  Action, Animerat, S2:A5

  Innan det är för sent måste gänget komma under fund hur de kan återtända Snor-Pers drakes eld som har slocknat efter att träningen har varit för tuff.

  Netflix
 • Avsnitt 6
  Action, Animerat, S2:A6

  Hicke och Astrid vill hitta en lysande drake som dyker upp varje årtionde på Dräggö. Astrid vill återställa sitt familjenamn genom att besegra den här draken som lär ska ha frusit hennes farbror av rädsla.

  Netflix
 • Avsnitt 7 - Worst in Show
  Action, Animerat, S2:A7

  När gänget har ett argument om vem som är den bästa draktränaren äger en tävling rum. Men Hicke är den enda som försöker berätta åt dem att det inte är en tävling. Gänget är givna en specifik drake som de har en dag på sig att träna med.

  Netflix
 • Avsnitt 8 - Appetite for Destruction
  Action, Animerat, S2:A8

  De närliggande öarna börjar försvinna och drakarna som brukade bo på dem migrerar till Drakön. Tonåringarna upptäcker orsaken till detta är Skrikande Döden, som har återvänt och söker hämnd. Draken måste stoppas innan Dräggö kollapsar.

  Netflix
 • Avsnitt 9 - Zippleback Down
  Action, Animerat, S2:A9

  Dubbelnacke är Flåbuses enda vakt när han fastnar i en gammal drakfälla i skogen. Situationen går från dålig till värre när Flåbuse står inför en fullvuxen drake och en inkommande dödlig skogsbrand som hotar honom och de båda drakarna.

  Netflix
 • Avsnitt 10
  Action, Animerat, S2:A10

  När gänget upptäcker en blixtdriven drake som råkar vara frusen i is skyndar de för att få bort den från Dräggö. Men draken tinar upp och Hicke och Tandlös står inför en strid som kan visa sig vara mer än vad de kan hantera.

  Netflix
 • Avsnitt 11 - A View to the Skrill - Part 2
  Action, Animerat, S2:A11

  När Alvin fångar den blixtdrivna draken går Hicke, Flåbusa och Flåbuse undercover för att upptäcka att Draggö planeras att bli invaderat med den fångade draken som vapen.

  Netflix
 • Avsnitt 12 - The Flight Stuff
  Action, Animerat, S2:A12

  Snor-Per är övertygad om att han är döende efter att ha sett 'Valhallas fem tecken'. Han vill att Gustav ska ersätta honom. Men Snor-Per återhämtar sig och tar tillbaka sin drake från Gustav, som bestämmer sig för att skaffa en egen drake.

  Netflix
 • Avsnitt 13 - Free Scauldy
  Action, Animerat, S2:A13

  Gänget hittar en skadad drake medan de patrullerar området. Det är bara Flåbusa som lyckas lugna ner den. Hon tränar den och gänget kan hjälpa draken.

  Netflix
 • Avsnitt 14 - Frozen
  Action, Animerat, S2:A14

  Hicke och hans drake återvänder till ett mystiskt tomt Dräggö. De upptäcker att byn har blivit övertagen av en icke-flygande draksort som kommit till Draggö över det frusna havet och de har fått alla lämna byn.

 • Avsnitt 15 - A Tale of Two Dragons
  Action, Animerat, S2:A15

  Hicke måste reparera bandet mellan Astrid och Snor-Per när deras drakar börjar slåss våldsammare än någonsin förut. Motvilligt måste vännerna samarbeta för att hitta orsaken till slagsmålet mellan sina drakar.

 • Avsnitt 16
  Action, Animerat, S2:A16

  Tandlös får influensan som sprider sig på Dräggö när han äter en röd ål som attackerad Hicke. Hicke och Fiskfot måste hitta ett sätt att bota Tandlös och hitta ingredienserna till botemedlet.

 • Avsnitt 17
  Action, Animerat, S2:A17

  När handlaren levererar en stor mängd metall till Draggö blir ön infekterad av en draksort som stjäl stadens metall för att bygga ett nytt bo. Utan metall och vapen för att skydda sin by måste Hicke och gänget hitta ett sätt att bli av med drakarna.

 • Avsnitt 18 - Bing! Bang! Boom!
  Action, Animerat, S2:A18

  Tre Thunderdrum drakbebisar följer Hicke och Tryggvåld tillbaka till Dräggö. Trion av drakar visar sig vara en handfull att träna. Drakbebisarna tvingas bo på Drakön efter att de nästan förstör Dräggö, men de klarar sig inte utan en förälder.

 • Avsnitt 19 - Cast Out, Part 1
  Action, Animerat, S2:A19

  Efter att Snor-Per av misstag satt Astrid in en nära-döden-situation blir han avstängd av Hicke från akademin. Snor-Per blir attackerade av Skrikande Döden och blir räddad av Alvin som har återvänt till Dräggö för att gottgöra vikingarna.

 • Avsnitt 20
  Action, Animerat, S2:A20

  Hicke tvingas att jobba med Alvin för att rädda sin pappa. Alvin kommer på en plan för att avsluta kriget mellan Draggö och rövarna.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer