vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS

Expeditionen

...

Sverige
Äventyr
0
0

Följ sex kända svenskar ta sig an sitt livs tuffaste utmaning - att bestiga Lobuche Peak. Extrema väderförhållanden, branta stup och syrebrist är bara några av utmaningarna på vägen till toppen. Till sin hjälp har de äventyraren Johan Ernst Nilson.
Mer äventyr? Kolla här...sektionspartner
ANNONS
ANNONS
ANNONS

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
Säsong 2
 • Avsnitt 1
  Äventyr, S2:A1

  Det är dags för sex nya välkända svenskar att bestiga Lobuche Peak. De tillbringar några timmar i Nepals huvudstad Kathmandu innan det bär av med helikopter till Himalaya. Nu startar det stora äventyret!

  C More
 • Avsnitt 2
  Äventyr, S2:A2

  Bergsbestigningen fortsätter genom skogar och över nya högre hängbroar mot byn Namche Bazar. Anja stöttar höjdrädda Patrik, Nikki lär ut stjärtgång och Gustaf bryter arm med traktens män. Carin hjälper Daniel att hitta rätt i dejtingdjungeln.

  C More
 • Avsnitt 3
  Äventyr, S2:A3

  En äventyrares vilodag är ingen vanlig vilodag, något deltagarna snart blir varse om. Daniel och Nikki besöker ett buddistiskt kloster medan Anja och Gustav spelar basket med folk från byn. Carin och Patrik tar sig till ett innovativt center.

  C More
 • Avsnitt 4
  Äventyr, S2:A4

  En lång vandring och två nätter i tält har tagit musten ur deltagarna. Carin och Daniel börjar känna sig sjuka och Patrik blir rädd när läkaren mäter hans syrehalt.

  C More
 • Avsnitt 5
  Äventyr, S2:A5

  Daniel vaknar upp med en fruktansvärd huvudvärk. På vandringen till Gokyo visar Nikki sin kissmanick för en chockad Gustaf. I Gokyo får Daniel specialbehandling för sin förkylning och Patrik får akut hemlängtan.

  C More
 • Avsnitt 6
  Äventyr, S2:A6

  Efter en mycket tuff vandring i ett landskap liknande Mordor, från Gokyo till Draknak, känner sig deltagarna sig helt utmattade. Anjas mage blir allt sämre och Daniel huvudvärk vill inte ge med sig. Nu verkar vad som helst kunna hända.

 • Avsnitt 7
  Äventyr, S2:A7

  Den tuffa och långa vandringen fortsätter över Cho La Pass mot Base Camp. Carin har både yrsel och svårt att andas, men hon vägrar att ge upp. Gustaf tappar både farten och motivationen, samtidigt som Anja peppar och försöker hålla ihop gruppen.

 • Avsnitt 8
  Äventyr, S2:A8

  Väl framme i High Camp är deltagarna tagna av stundens allvar inför toppdagen. Oron över att drabbas av höjdsjuka, gå upp mitt i natten och klättra uppför berget i mörker gör att tankarna snurrar.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy