vidare till tv.nu
Håll koll på alla premiärer medsektionspartner

Kriminaldrama

Fjällbackamorden

2012 • Sverige

I den idylliska fiskebyn Fjällbacka på västkusten möter vi deckarförfattarinnan Erica och hennes polismake Patrik som löser mordgåtor där brott från det förgångna flyter upp till ytan i det lilla samhället.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - I betraktarens öga
  Kriminaldrama, S1:A1

  Deckarförfattarinnan Erica och hennes polismake Patrik löser mordgåtor då brott från det förgångna flyter upp till ytan i den idylliska fiskebyn Fjällbacka.

 • Avsnitt 2 - Vänner för livet
  Kriminaldrama, S1:A2

  När deckarförfattaren Erica var 13 år gammal klev hennes kompis Peter på en buss och återsågs aldrig igen. Gömda hemligheter avslöjas när Erica och polismaken Patrik börjar nysta i historien.

 • Avsnitt 3 - Ljusets drottning
  Kriminaldrama, S1:A3

  Det är den 13 december och många av Fjällbackas invånare går till kyrkan för att fira Lucia men Lucian är försvunnen. Erica Falk börjar undersöka vad som har hänt. Det förflutna hinner ikapp nutiden i samma takt som Erica upptäcker en hemlig kärleksaffär och en man som vill hämnas.

 • Avsnitt 4 - Strandridaren
  Kriminaldrama, S1:A4

  Kustbevakningen hittar två djuphavsdykare döda efter en storm. Strax efter hittas ordföranden för Kungshamns skeppsmuseum mördad. Erica Falk upptäcker hon att alla tre dödsfallen har kopplingar till ett skeppsvrak från 1820.

 • Avsnitt 5 - Havet ger, havet tar
  Kriminaldrama, S1:A5

  När Erica Falk hittar Fjällbackas fotograf Stigge mördad i sin studio kan hon inte låta bli att intressera sig för utredningen. Patrik Falk och hans kollegor hos Fjällbackapolisen sätter snabbt igång utredningen om mordet.

 • Avsnitt 6 - Tyskungen
  Kriminaldrama, S1:A6

  Den framgångsrika författarinnan Erica Falcks föräldrar omkommer i en våldsam bilolycka. Några månader senare blir Erica uppsökt av en man som påstår att han är hennes halvbror, att de har samma mamma. Erica tror inte på honom och ber honom gå.