vidare till tv.nu
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

Drama, Spänning

Frikänd
Frikjent

7.5 IMDb2015 • Norge

Frikänd handlar om Aksel Borgen som efter 20 år återvänder till sin hemstad Lifjord där han tidigare blivit anklagad och friad för mord på sin ungdomskärlek Karine. Återkomsten av Aksel väcker många känslor bland stadens invånare.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
Säsong 2
 • Avsnitt 1 - Tilståelsen
  Drama, Spänning, S2:A1

  Aksel Nilsen kom tillbaka till sin hembygd efter 20 år utomlands. Det olösta mordet på flickvännen Karine - som han själv blev frikänd från - kastar fortfarande djupa skuggor över Lifjord och dess invånare. William Hansteen överlever sitt självmordsförsök. Aksel är övertygad om att William nu ska...

  HBO Nordic
 • Avsnitt 2 - Motivet
  Drama, Spänning, S2:A2

  Stämningen blir upprörd i Lifjord när Aksel försöker gräva fram bevis som skulle kunna få William fälld för mordet på Karine. Men det visar sig att William inte är den enda som har någonting att dölja.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 3 - Konspirationen
  Drama, Spänning, S2:A3

  Aksel fortsätter gräva efter bevis och försöker desperat övertyga Amina Sahir att det finns tillräckligt att gå på för en rättegång mot William. Amina är inte övertygad men börjar själv undersöka saken.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 4 - Avslöjandet
  Drama, Spänning, S2:A4

  Rättegången närmar sig och gamla sår rivs upp igen i Lifjord. Nya hemligheter avslöjas vilket innebär en påfrestning för alla inblandade.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 5 - Domen
  Drama, Spänning, S2:A5

  Efter Williams chockerande avslöjande börjar anklagelserna mot Aksel igen. Ett oväntat vittne ställer allt på ända och Otto Haudemann försöker tvinga Eva och William till obekväma beslut.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 6 - Jakten
  Drama, Spänning, S2:A6

  Efter rättegången har alla misstankar vänts mot Aksel. Eva vill börja på Solar Tec igen och Lars måste fatta ett viktigt beslut.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 7 - Sveket
  Drama, Spänning, S2:A7

  En ny tragedi inträffar i Lifjord. Aksel får nytt hopp om att lösa mordet på Karine en gång för alla. Amina ställs inför ett svårt dilemma.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 8 - Morderen
  Drama, Spänning, S2:A8

  Lögnerna och hemligheterna kring Karines död är nära att bryta ner alla inblandade. När Aksel till slut får reda på sanningen kan det få fatala konsekvenser.

  HBO Nordic

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer