vidare till tv.nu
Gift vid första ögonkastet - äktenskapet

Gift vid första ögonkastet - äktenskapet

Reality • Sverige

Serie om kärlek och de praktiska och känslomässiga prövningar som Maxine och Emil ställs inför när de försöker bygga sitt liv tillsammans. För första gången följer vi ett par efter att experimentet har tagit slut. Sexologen och terapeuten Kalle Norwald hjälper dem under seriens gång med återkommande parterapi.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Det här kommer bli jobbigt
  Reality, S1:A1

  Maxine och Emil har fortsatt att bo i Maxines lägenhet. De upplever vardagen och firar sin första gemensamma jul. Emil har kvar sin lägenhet men Maxine tycker att han ska hyra ut den så att de flyttar ihop på riktigt. Även om Emil vill samma sak så visar det sig vara lättare sagt än gjort. De stä...

  SVT Play
 • Avsnitt 2 - Hej, här är din ångest
  Reality, S1:A2

  Flytten har rört upp starka känslor. Maxine tvingas möta de demoner som hon sedan länge gömt undan i sitt källarförråd. Det är stökigare än vad Emil är van vid och han kämpar med att komma till rätta i sin nya vardag. Och med katten Gosan. Kalle undrar hur deras sexliv fungerar nu när deras relat...

  SVT Play
 • Avsnitt 3 - Efter älskling kommer döden
  Reality, S1:A3

  Det rosa glittret har lagt sig nu när Emil och Maxine har kommit ur förälskelsefasen. Kalle tycker att de är duktiga på att kommunicera men hur duktiga är de på att lyssna?

 • Avsnitt 4 - Jag vill inte att du går härifrån
  Reality, S1:A4

  Maxine och Emil har haft sitt första stora bråk och de träffar Kalle för att försöka reda ut det. Vad händer med framtidsdrömmarna om hus, barn och deras liv tillsammans? De besöker även Mhia och Niclas från en tidigare säsong.