vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Grey's Anatomy

...

USA
DramaSjukvård
0
0

Denna dramaserie följer en grupp unga läkare på Grace Mercy West Hospital, som alla påbörjade sina karrirärer som praktikanter på sjukhuset. En av de unga läkarna, densammme som serien är döpt efter, Meredith Grey, är dotter till en berömd kirurg. Meredith kämpar för att upprätthålla goda relationer med övriga kollegor, i synnerhet sjukhusets chefskirurg, Richard Webber som haft en relation med Merediths mamma när hon var yngre.
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Från kritikerna
  • ...som guilty pleasure-såpa är det drivet och förbluffande troget sin idé.

  • Idérikedomen kan man inte klaga på. Allt i en stilren sjukhusmiljö till tonerna av den allra senaste musiken från bland andra Lykke Li och Amanda Palmer.

  • Senaste säsongen är upplyftande med fokus på världen efter en pandemi.

  • While hardly an exceptional series, Grey is a competent one.

  • ...the underlying charm of the show is that it is, for all intents and purposes, an alternate version of TV's beloved Sex and the City...

Säsonger och avsnitt

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy