vidare till tv.nu
Mer drama? Kolla här...sektionspartner

Drama

Heartbeats

Sverige

Mio och Anders är båda i 20-årsåldern och bor i samma stad, men de lever helt olika liv. En varm sommarkväll går de hem ihop. Båda tror att de aldrig kommer att ses igen, men ödet vill annorlunda.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Du
  Drama, S1:A1

  Mio och Anders är lika gamla och bor i samma stad men lever helt olika liv. Mio njuter av sin frihet och att inte behöva anpassa sig till någon. Anders har precis gått ut sitt andra år på KTH och tycker rutiner är det bästa som finns.

  C More
 • Avsnitt 2 - Kan inte sluta tänka på dig
  Drama, S1:A2

  Några veckor senare. Anders har inte kunnat släppa taget om Mio, tjejen i den blå peruken som tog honom med storm och var allt annat än vad han någonsin vågat drömma om. Han vill sms:a henne men kan han?

  C More
 • Avsnitt 3 - Hallå vill du ses
  Drama, S1:A3

  Morgonen efter. Mio och Katja brottas med beskedet och alla nya tankar. Mio känner sig kluven inför att berätta för Anders, den nydumpade nörden i början av sommaren som ju ändå var väldigt skön. Varför säga något, hon ska ju ändå bara ta bort det?

  C More
 • Avsnitt 4 - status quo
  Drama, S1:A4

  Mio och Anders har inte pratat med varandra sedan de var på kliniken. Mio sticker huvudet i sanden och Anders säger sig inte vilja pressa Mio. Samtidigt påminns de av sina kompisar om att beslut måste fattas och det nu.

  C More
 • Avsnitt 5 - glöm mig inte
  Drama, S1:A5

  Anders börjar känna efter, kanske finns det en annan väg? Men det tycks vara för sent, Anders inser att han sabbat allt. Samtidigt är det är frostigt mellan Mio och Katja. Kommer de hitta tillbaka till varandra eller är deras era över?

  C More
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer