vidare till tv.nu
Håll koll på alla premiärer medsektionspartner

Drama, Dramadokumentär

I Am the Night

7.0 IMDb2019 • USA

Fauna Hodel, som adopterades bort vid födseln, börjar utreda de ofattbara hemligheterna om hennes förflutna. Tillsammans med en avdankad reporter följer hon ett olycksbådande spår som ringlar sig genom Hollywoods mörkaste fördärv.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Pilot
  Drama, Dramadokumentär, S1:A1

  Den naiva, unga Fauna Hodel, som bor utanför Reno i Nevada, ger sig ut på en desperat jakt efter sitt sanna jag. I Los Angeles skriver Jay Singletary, en tidigare marinkårssoldat som blivit dussinjournalist, om ett otäckt mord.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 2 - Phenomenon of Interference
  Drama, Dramadokumentär, S1:A2

  Fauna har nyligen kommit till Los Angeles och försöker hitta sin familj, däribland sin mystiske morfar George Hodel. Jay fortsätter sin jakt på Bloody Romeo, men han kan inte släppa storyn som förstörde hans karriär för flera år sen.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 3 - Dark Flower
  Drama, Dramadokumentär, S1:A3

  Efter ett besök från Billis och LAPD undrar Jay hur pass mycket han närmar sig sanningen. Fauna måste förlika Corinnas avslöjanden med sina misstankar om att hon gömmer hennes mor Tamar.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 4 - Matador
  Drama, Dramadokumentär, S1:A4

  Ett telefonsamtal från Corinna mitt i natten får Jay att tro att det börjar synas sprickor i Hodel-fallet. Han känner på sig att Bloody Romeo-fallet kan ha nåt att göra med det berömda Svarta dahlian-mordet.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 5 - Aloha
  Drama, Dramadokumentär, S1:A5

  Jay och Fauna försöker ta sig till Hawaii - Fauna för att hitta sin mor Tamar Hodel och få veta sanningen om varför hon blev bortadopterad, och Jay för att se om Tamar sitter inne med svaren om Hodel-fallet som förstörde hans karriär.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 6 - Queen's Gambit, Accepted
  Drama, Dramadokumentär, S1:A6

  När Fauna får höra vad som hände Jimmy Lee så börjar hon frenetiskt söka efter en väg hem. Kaotiska upplopp bryter ut i Watts och Faunas utväg hyser en mardrömslik fälla.

  HBO Nordic