vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

La Belle Époque

Film
Drama
Dela
Film
Drama
6
9
En dramakomedi om Victor, en uttråkad man i 60-årsåldern som får sitt liv vänt upp och ned när entreprenören Antoine erbjuder honom en helt ny typ av underhållning. Med hjälp av en kombination av teaterrekvisita och historiskt återskapande ger Antoines företag kunderna en möjlighet att åka tillbaka till en önskad tidsperiod. Victor bestämmer sig för att återuppleva den mest minnesvärda perioden i sitt liv, nämligen den vecka för 40 år sedan då han träffade sitt livs kärlek. Regi: Nicolas Bedos. I rollerna: Daniel Auteuil, Doria Tillier, Guillaume Canet, Fanny Ardant, Pierre Arditi, Denis Podalydès m.fl.
Film
Drama
Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt La Belle Époque
6
9
Från kritikerna

3.4 av 5 Kritikers samlade betyg 10 recensioner

  • ...hyfsat underhållande film som mellan skratten bollar tänkvärda frågor om livet och kulturen.

  • Det glittrar om filmen – klart ni ska se det här

  • ...ett högst igenkännbart och universellt tema om kärlek och åldrande – och acceptans av tidens smärtsamt konsekventa framåtrörelse.

  • ...en charmig och tänkvärd film

  • Trots sin ständigt prasslande romkomförpackning försöker La Belle Époque ändå någonstans ta itu med stora frågor om tidens förgänglighet, rädslan för åldrande och alla dessa prislappar som alltför lätt sätts på ovärderliga känslor.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy