vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Life

...

103 min
USA
Science fictionSkräckThriller
0
0

Ett sexmanna-team ombord på den internationella rymdstationen ISS är på väg att göra en av de viktigaste upptäckterna i människans historia: finna bevis för liv på planeten Mars. Allt eftersom forskningen fortskrider börjar deras metoder få oönskade konsekvenser och livsformen de nyss upptäckt visar sig långt mer intelligent än någon hade kunnat föreställa sig.
Mer science fiction? Kolla här...sektionspartner

Streama Life

Direktlänk saknas då kanalen valt att inte vara kund hos tv.nu
Netflix
Prenumeration
Från kritikerna
  • ...en viktig regel gällande alla sorters rysare: Blir publiken rädd har den gjort sitt jobb. Och tro mig, det finns några genuint äckliga scener i Life, scener som tävlar med de grövsta i The Thing och Alien-sagan.

  • ...snygg är den.

  • Espinosa har lyckats kombinera sci-fi- och skräckelement på ett riktigt snyggt sätt. Kameraarbetet och specialeffekterna är välgjorda och vissa scener är riktigt minnesvärda.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy