vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS

Metalhead

...

97 min
Island
Drama
0
0

Året 1970 föds Hera Karlsdottir på en bondgård i ett kargt isländskt landskap. När Helgas bror plötsligt omkommer förändras allt. För att lindra sin sorg, sin längtan och sitt samvete mantlar Helga broderns roll.
Mer drama? Kolla här...sektionspartner

Streama Metalhead

ANNONS
ANNONS
ANNONS
Från kritikerna
  • Thora Bjorg Helga är karismatisk och hundraprocentigt övertygande i huvudrollen. Thora ger järnet från första till sista filmrutan.

  • Denna hjärtvärmande uppväxtskildring kommer att tilltala många fler än hårdrockare.

  • Som så ofta i isländsk film spelar det karaktäristiska landskapet en central roll. Här får det illustrera den förlamande ödslighet som plötsligt breder ut sig på bondgården efter att storebror Baldur råkar ut för en olycka.

  • Island tidigt 80-tal. Karg vindpinad natur, en stretande familj i en liten sliten bondgård på folktom landsbygd. En mycket plötslig och brutal död.

  • Länge är filmen rätt ­monotont kolsvart, sedan lyfter den under andra hälften, med en fullkomligt ljuvlig slutscen. Och Thorgilsdottir är ett fynd i huvudrollen.

ANNONS
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy