vidare till tv.nu
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

Drama, Kriminalare

Midnattssol

7.5 IMDb2016 • Frankrike • Sverige

En man mördas brutalt mitt i den majestätiska fjällvärlden norr om Kiruna. Offret visar sig vara fransk medborgare och den erfarna mordutredaren Kahina Zadi beordras upp från Paris till Kiruna. Tillsammans med chefsåklagaren Burlin och hans biträdande, åklagaren Anders Harnesk, inleder hon en utredning som snart får svindlande proportioner. Ännu ett bestialiskt mord begås mitt framför ögonen på Kahina och Burlin.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Drama, Kriminalare, S1:A1

  En man mördas brutalt mitt i den majestätiska fjällvärlden norr om Kiruna. Offret visar sig vara fransk medborgare och den erfarna mordutredaren Kahina Zadi beordras upp från Paris till Kiruna. Tillsammans med chefsåklagaren Burlin och hans biträdande, åklagaren Anders Harnesk, inleder hon en utr...

 • Avsnitt 2
  Drama, Kriminalare, S1:A2

  Den franska polisen Kahina Zadi och åklagaren Anders Harnesk letar desperat efter samband mellan de bestialiska morden på fransmannen Pierre Carnot och helikopterföraren Kambo.

 • Avsnitt 3
  Drama, Kriminalare, S1:A3

  Det står klart att de fasansfulla morden i Kiruna begås efter en dödslista. Tre män är redan döda. När Anders studerar mordplatserna närmare gör han en smärtsam upptäckt. De bär spår av samiska symboler.

 • Avsnitt 4
  Drama, Kriminalare, S1:A4

  Skadad och utmattad hålls Kahina fången av den förvirrade och drogpåverkade Bangkok Jori som erkänner att han sålt örterna som dödade åklagare Burlin. Tillbaka i Kiruna blir Kahina uppsökt av en hotfull fransman som kräver att hon håller honom informerad om allt i utredningen. Kimmo och hans närm...

 • Avsnitt 5
  Drama, Kriminalare, S1:A5

  Åklagaren Anders Harnesk får besked om ännu ett mord. Samtidigt blir han alltmer oroad över Kahina som är försvunnen. Utanför polisstationen väntar en ung fransman som påstår att han är Kahinas son. Sparen överväger att gå till polisen och berätta allt han vet. Men först kallar han till ett möte.

 • Avsnitt 6
  Drama, Kriminalare, S1:A6

  Anders och Kahina hittar oväntade och obehagliga kopplingar mellan mordoffren och några av invånarna i Kiruna. Kahinas chef i Paris beordrar henne att rapportera om utredningen direkt till den mystiske fransmannen.

 • Avsnitt 7
  Drama, Kriminalare, S1:A7

  Vilka mörka hemligheter var det som Sparen anförtrodde den samiska tjejen Evelina? Kahina är fast besluten att hitta kroppen efter Evelina och skickar ner dykare till forsen där hon senast sågs. Fallet avskrevs som självmord, men alltför många spår i utredningen leder till henne.

 • Avsnitt 8
  Drama, Kriminalare, S1:A8

  Eddie Geatki åker till gruvan för att sätta sin djävulska plan i verket och ta hämnd på sin syster Evelina. 15 personer återstår på hans dödslista. Gustafs dotter Jessika och Kahinas skadade son Nadji är fångna på botten av en brunn. Bara Eddie vet var den finns. Gustaf tvingas ta ett omöjligt be...

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer