vidare till tv.nu
Delta i veckans streamingquizsektionspartner

Drama

Något om Emma
Noget om Emma

8.1 IMDbDanmark

27-årige Vitus är fast i sitt liv tills han en dag träffar Emma. Hon är allt han inte är - optimistisk, driftig och äventyrlig. Men han har en hemlighet: Hans före detta ska ha ett barn, som han mot sin vilja måste vara far till.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Drama, S1:A1

  27-årige Vitus känner sig mer levande än på länge när han möter sin drömtjej Emma på en fest. Tyvärr är han redan ofrivilligt bunden till sin flickvän Sara, och som om inte det vore tillräckligt bär även Emma på en stor hemlighet.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2
  Drama, S1:A2

  Vitus och Sara har olika syn på hur de ska göra med barnet och Vitus flyr fältet efter ett stort bråk. Han tillbringar en fantastisk kväll med Emma och attraktionen fortsätter att växa, även om inget händer mellan dem. Vitus ringer Sara.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 3
  Drama, S1:A3

  Vitus och Sara gör slut. Vitus förbereder sig för en ny dejt med Emma och slår ifrån sig Williams råd om att vara ärlig om sin situation. Under en frigörande karaokekväll börjar Vitus för första gången ana att Emma också har en hemlighet.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4
  Drama, S1:A4

  Vitus och Emma reser till stugan i Norge. Emma verkar ledsen och de sover i separata sängar första natten, men känslorna flyger när Vitus öppnar upp sig om ett sorgligt minne. Väl tillbaka i Köpenhamn blir Vitus genast påmind om verkligheten.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 5
  Drama, S1:A5

  Vitus och Emma är nu ett officiellt par, men Vitus hemlighet fortsätter att vålla besvär och nu börjar det bli för sent att berätta. Vitus nästlar in sig i ett nät av lögner och när allt rasar ihop vänder han frustrationen mot sin pappa.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 6
  Drama, S1:A6

  Emma avslöjar sin välbevarade hemlighet och Vitus reagerar med att dra sig undan. Ett förtroligt samtal uppstår när Vitus pappa dyker upp för att kolla till honom och Vitus börjar inse att han inte är redo att släppa taget om sin nya kärlek.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 7
  Drama, S1:A7

  Säsongsavslutning. Vi förflyttar oss några år fram i tiden. Hur lever Vitus nu? Och hur har det gått med Sara och hennes barn?

  TV4 Play
  C More

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer