1. Timjan
Avsnitt 1 - Timjan, Säsong 1
Lars Porskjær Christensen, professor och forskningsledare vid Danmarks Jordbrugsforskning.
2. Brännässla
Avsnitt 2 - Brännässla, Säsong 1
Lars Porskjær Christensen, professor och forskningsledare vid Danmarks Jordbrugsforskning.
3. Citronmeliss
Avsnitt 3 - Citronmeliss, Säsong 1
Med Lars Porskjær Christensen, professor och forskningsledare vid Danmarks Jordbrugsforskning.
4. Maskros
Avsnitt 4 - Maskros, Säsong 1
Med Lars Porskjær Christensen, professor och forskningsledare vid Danmarks Jordbrugsforskning .
5. Ginseng
Avsnitt 5 - Ginseng, Säsong 1
Medverkande: Niels Høiby, professor vid Rigshospitalet i Köpenhamn.
6. Pepparmynta
Avsnitt 6 - Pepparmynta, Säsong 1
Medverkande: Lars Porskjær Christensen, professor och forskningsledare vid Danmarks Jordbrugsforskning.
7. Aloe
Avsnitt 7 - Aloe, Säsong 1
Medverkande är kemiingengör Trine Huusfeldt.
8. Vitlök
Avsnitt 8 - Vitlök, Säsong 1
Medverkande: Michael Givskov, professor vid Biocentrum DTU - Danmarks Tekniske Universitet.
9. Rölleka
Avsnitt 9 - Rölleka, Säsong 1
Medverkande: Anna Katharina Jäger, lektor vid Det Farmaceutiske Fakultet på Köpenhamns universitet.
10. Hyperikum
Avsnitt 10 - Hyperikum, Säsong 1
Medverkande: Jerzy Jaroszewski, professor vid Det Farmaceutiske Fakultet på Köpenhamns universitet.
11. Nypon
Avsnitt 11 - Nypon, Säsong 1
Medverkande: Lars Porskjær Christensen, professor och forskningsledare vid Danmarks Jordbrugsforskning m.fl.
12. Ringblomma
Avsnitt 12 - Ringblomma, Säsong 1
Med Anna Katharina Jäger, lektor vid Det Farmaceutiske Fakultet på Köpenhamns universitet m.fl.
13. Svarta vinbär
Avsnitt 13 - Svarta vinbär, Säsong 1
Med Lars Porskjær Christensen, professor och forskningsledare vid Danmarks Jordbrugsforskning m.fl.
14. Avsnitt 14
Avsnitt 14, Säsong 1
Programledaren Rikke Goerlich guidar genom örtens kulturhistoria och ger praktiska tips om odling och användningsområde.
16. Röd solhatt
Avsnitt 16 - Röd solhatt, Säsong 1
Programledaren Rikke Goerlich guidar genom örtens kulturhistoria och ger praktiska tips om odling och användningsområde.
Hittade du något som inte stämmer?
Ge din feedback