vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

A Simple Favor

Film
Mysterium
Svart komedi
Thriller
Dela
Film
Mysterium
Svart komedi
Thriller
35
29
Bloggaren Stephanie försöker avslöja sanningen bakom sin vän Emilys plötsliga försvinnande. Stephanie får hjälp av Emilys man Sean i en thriller fylld av vändningar och svek, hemligheter och avslöjanden, kärlek och lojalitet, mord och hämnd.
Film
Mysterium
Svart komedi
Thriller
Dela
Mer komedi? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt A Simple Favor
35
29
Från kritikerna

3.3 av 5 Kritikers samlade betyg 17 recensioner

  • ...vasst och roligt hopkok av social satir, kolsvart komedi och skruvad psykologisk thriller, utan en enda död minut...

  • ...lättsam dramakomedi med två roliga och lite udda kvinnliga huvudkaraktärer i centrum där kombinationen Anna Kendrick ( ”Pitch Perfect") och Blake Lively är perfekta som varandras motpoler.

  • ...Anna Kendrick som visserligen lite verkar ha fastnat i den här typen av präktiga komediroller men som också lyckas perfekt med att göra Stephanie storögt godtrogen och supersmart på en och samma gång.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy