vidare till tv.nu

Celebrity Ex on the beach: Peak of Love

Nytt avsnitt varje tisdag. Sveriges hetaste singlar söker kärlek i ny specialsäsong! Sara Bolay, Alex D’Rosso, Elin Skog och Edwin Ramwall lämnar exen på stranden och drar till Åre. Uppstår kärlek?

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  , S1:A1

  Sara, Edwin, Alex, Elin vill bli kära! De flyttar in i ett vinterparadis i väntan på att singlar som vill lära känna just dem ska bjuda ut dem på dejt. Under husesynen hittar de kärleksbrev. En rosenskimrande, fnittrig stämning breder ut sig.

  Discovery+
 • Avsnitt 2
  , S1:A2

  En telefon ringer. En mörk röst imponerar på Sara med ett dejtingförslag i just hennes smak. Elin och Hampus upptäcker att de båda har förlorat någon mycket nära. Edwin gillar Esperanza, men kommer av sig när ett bekant ansikte dyker upp.

  Discovery+
 • Avsnitt 3
  , S1:A3

  Elin hittar ett nytt kärleksbrev. Brevskrivaren är kattmänniska, precis som Elin, och får pluspoäng. Alex får också brev och är taggad på att träffa en ny tjej. Edwin och Hampus finner varandra under en fest som blir känslosam för Edwin.

  Discovery+
 • Avsnitt 101
  , S1:A101

  Sveriges hetaste singlar söker kärlek! I en ny specialsäsong lämnar Sara Bolay, Alex D’Rosso, Elin Skog och Edwin Ramwall exen på stranden och drar till Åre. I ett romantiskt vinterparadis dejtar de singlar som är där för deras skull. Uppstår kärlek?

  Discovery+