vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS

Parallella mödrar
Madres paralelas

...
    Klipp: Parallel Mothers: How's Your Baby
    Klipp: Parallel Mothers (Penelope Cruz)

123 min
Spanien
Drama
0
0

Förstföderskorna Janis och Ana har två saker gemensamt: båda är singlar vars graviditeter var oplanerade. De känner inte varandra men hamnar i samma sal på sjukhuset. Janis som är mitt uppe i livet ångrar ingenting och ser fram mot barnets ankomst. Tonåriga Ana är rädd och osäker men vill inte behöva förlita sig på sina upptagna föräldrars hjälp. De båda mödrarna knyter oväntade band som kommer att förändra deras liv på ett omvälvande sätt.
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Titta nu
Direktlänk saknas då kanalen valt att inte vara kund hos tv.nu
Viaplay
Hyr & köp
Direktlänk saknas då kanalen valt att inte vara kund hos tv.nu
SF Anytime
Hyr & köp
ANNONS
ANNONS
ANNONS
ANNONS
Från kritikerna
  • ...Pedro Almodóvars nya komplexa och förhållandevis allvarsamma mix av drama och melodram i stor utsträckning bygger på att filmen tar vägar som inte riktigt är de förväntade.

  • ...en elegant moderskapsthriller med historiskt mörker.

  • Penélope Cruz... En underbar skådespelerska som bidrar med en slags obekväm närvaro i varje situation och som gör sitt bästa för att ge Parallella mödrar den så älskade, råa knepigheten som man älskar och hatar Pedro Almodóvar för.

  • Pedro Almodóvar är tillbaka med en känslosam film om moderskap och ursprung. Det är lågmält, välspelat och väldigt fint.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy