vidare till tv.nu

Matlagning

Paul Hollywoods pajer och desserter

2013

Bagaren Paul Hollywood bjuder in kända köksmästare till sitt kök för att lära dem allt om bakning.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Matlagning, S1:A1

  Paul Hollywood får besök av konditorn Falko Burkert som visar honom det korrekta sättet att göra äppelstrudel. Paul övertygar Falko om att gypsy tart och corned beef hash, som ofta äts i brittiska skolmatsalar, inte så tokiga som man kan tro.

 • Avsnitt 2
  Matlagning, S1:A2

  Paul Hollywood avnjuter en afternoon tea på Dorchester hotel i London där han var huvudbagare för 20 år sedan. Han gör även en variant av en skandinavisk klassiker där han använder sig av skotsk lax.

 • Avsnitt 3
  Matlagning, S1:A3

  Paul Hollywood och kocken Nigel Haworth tar sig an Nigels favoritpaj som barn, mutton pudding med black peas från Lancashire. Paul gör även pajer med kött och potatis och en pannacotta.

 • Avsnitt 4
  Matlagning, S1:A4

  Paul Hollywood gör en thailändsk kycklingpaj med ingredienser från Yorkshire och en cheesecake med pumpa och ingefära från Kent. Han lagar även en turkisk rätt med engelska ingredienser tillsammans med Merle Moustafa.

 • Avsnitt 5
  Matlagning, S1:A5

  Paul Hollywood piffar upp den brittiska fiskpajen med havskräftor och saffran. Han får även sällskap av Meringue girls, Stacey O'Gorman och Alex Hoffler, som fyller hans kök med färger samtidigt som han bakar små fruktpajer med somriga smaker.

 • Avsnitt 6
  Matlagning, S1:A6

  Paul Hollywood lagar sina favoritpajer och desserter med hjälp av handgjord ost från Botton i Yorkshire, lavendel från Kent och en stor mängd choklad från chokladmästaren Paul A Young.

 • Avsnitt 7
  Matlagning, S1:A7

  Paul Hollywood gör en paj med tre olika lökar och en rulltårta med smak av pepparmint. Sedan tar han hjälp av den indiske kocken Manju Mali för att laga kryddstarka biryanipajer.

 • Avsnitt 8
  Matlagning, S1:A8

  Paul Hollywood får besök av Andrew Chisholm som är världsmästare på att laga Scotch pie. Han gör även en rödbetspaj och får lära sig mer om iberiska pajer och desserter av den spanske kocken Omar Allibhoy.

 • Avsnitt 9
  Matlagning, S1:A9

  Paul Hollywood får besök av The marshmallowists, Oonagh och Kim, som är experter på marshmallows. De bakar ett par varianter med jordgubb och basilika samtidigt som Paul gör en sticky toffee pudding.

 • Avsnitt 10
  Matlagning, S1:A10

  Paul Hollywood använder sig av några av sina favoritingredienser när han tar sig an ett historiskt recept från Cumbria, en ost från Yorkshire som var nära att bannlysas och smaker från tiden då han bodde på Cypern. Gäst är kocken Tonia Buxton.

 • Avsnitt 11
  Matlagning, S1:A11

  Paul Hollywood får besök av kocken Tom Kerridge som delar med sig av sitt favoritrecept, bread and butter-pudding på mammas vis. Paul vill inte vara sämre utan återskapar sin egen mammas favoritrecept.

 • Avsnitt 12
  Matlagning, S1:A12

  Paul Hollywood får sällskap av ett par amerikanska bakare som han tävlar mot. Hans skotska buffalo steak pie vinner pajutmaningen överlägset. Han undersöker även en ny jordgubbe som odlas i Kent.

 • Avsnitt 13
  Matlagning, S1:A13

  Paul Hollywood lagar kryddstarka pajer tillsammans med kändiskocken och musikern Levi Roots. Pauls bidrag blir en karibisk tarte tatin med banan. Sedan provar han på att använda sjögräs på ett annorlunda sätt och bakar petit choux-bollar.

 • Avsnitt 14
  Matlagning, S1:A14

  Paul Hollywood får besök av några kvinnor som driver en vägrestaurang i Chippenham. Han imponeras av deras hälsosamma utbud och svänger ihop en bacon- och äggpaj. Den kinesiske kocken Andrew Wong uppskattar Pauls kinesiska chow mein-paj.

 • Avsnitt 15
  Matlagning, S1:A15

  Paul Hollywood gästas av kändiskocken Rachel Allen som lagar sina barns favorit, hallon- och kokospudding. Paul tillagar en efterrätt från sin familjs receptbok, paj med brie, tranbär och brioche. Han lagar även en paj med getkött och en cheesecake.

 • Avsnitt 16
  Matlagning, S1:A16

  Paul Hollywood gästas av kocken Glynn Purnell vars restaurang belönats med en Michelinstjärna. Glynn lagar den kycklingpaj med curry som han älskar att äta till fotbollsmatcherna på lördagar. Paul besöker även Lord Hopetouns skotska egendom.

 • Avsnitt 17
  Matlagning, S1:A17

  Paul provar Storbritanniens starkaste chilipeppar i sina pajer.

 • Avsnitt 18
  Matlagning, S1:A18

  Paul Hollywood gör en black pudding sausage plait, en mjuk kaka som är smaksatt med lakrits och en variant av den brittiska desserten black forest trifle.

 • Avsnitt 19
  Matlagning, S1:A19

  Paul tar en exklusiv titt på ritningarna av William och Kates bröllopstårta som tårtdekoratören Fiona Cairns har gjort.

 • Avsnitt 20
  Matlagning, S1:A20

  Tårtdekoratören Adam Cox göra en pina colada-pudding toppad med Paul Hollywood under ett palmträd i miniatyr.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer