vidare till tv.nu
Poddilainen

Poddilainen

Underhållning, Sverige

Tv-podd från Tornedalen.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • 01:00Avsnitt 1 - Avsnitt 1streama
  Underhållning

  Tre grupper, kick-sökare, karriärkvinnor och unga föräldrar i Tornedalen, träffas och pratar om ämnen som fyller deras huvuden. Denna gång: Kick-sökarna är förälskade. Karriärskvinnorna velar, tappar de sin spetsutbildning om de flyttar hem? Och de unga föräldrarna om känslan när man såg ett plus...

 • 01:00Avsnitt 2 - Avsnitt 2streama
  Underhållning

  Denna gång: Karriärkvinnorna funderar på hur man lyckas med sin karriär och samtidigt hinner ha ett liv. Hur stressad blir man om amningen inte fungerar som ung förälder när pekpinnarna är många. Och kärleken till Korpilombolo är stark för kick-sökarna som kan leva sitt drömliv där.

 • 01:00Avsnitt 3 - Avsnitt 3streama
  Underhållning

  Kick-sökarna får kickar av fart, inte av droger. Är man bättre förälder när man är äldre eller yngre, det diskuterar unga föräldrarna. Och karriärkvinnorna är less på studier, men drömmen om en spetsutbildning driver dem.

 • 01:00Avsnitt 4 - Avsnitt 4streama
  Underhållning

  Kick-sökarna har byggt en motordriven soffa som brukar få folk att reagera. 24-åriga Madeleine som strax ska ha sitt första barn har funderat om hennes 20-åriga kille är redo. Karriärkvinnorna har hemlängtan, men vad ska man prioritera högst, livet eller karriären?