vidare till tv.nu
Se trailer
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

Kriminaldrama

Prime Suspect

2011

Kommisarie Jane Tennison kämpar med att bevisa vem hon är i en mansdominerad miljö.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Kriminaldrama, S1:A1

  Jane får en tuff start på New Yorks mordkommission när hon ifrågasätter sina nya kollegors arbete med ett mystiskt mordfall. Efter att ha klagat hos chefen på att hon har för lite att göra, hittar Jane en unik vinkel för att lösa ett brott.

 • Avsnitt 2
  Kriminaldrama, S1:A2

  Jane kallas in för att utreda ett mord- och kidnappningsfall när Sweeney kräver att alla ställer upp. Duffy blir irriterad när Jane vill prata med den avlidna kvinnans anställda. Jane får träffa Matts son för första gången.

 • Avsnitt 3
  Kriminaldrama, S1:A3

  Janes pappas bar blir rånad. Calderon och Jane utreder mordet på en kvinna som hittas bland en massa sopor. Jane hamnar på kollisionskurs med den kvinnliga polis som utreder rånet mot baren.

 • Avsnitt 4
  Kriminaldrama, S1:A4

  En snygg börsmäklare dör mystiskt och Jane misstänker automatiskt hans fru. Jane tar hjälp av en hypnotisör för att försöka sluta röka. Matt blir rasande när hans ex-fru inte vill att Jane ska vara med på deras sons födelsedagskalas.

 • Se trailer
  Avsnitt 5
  Kriminaldrama, S1:A5

  En ung kvinna hittas död i parken och Duffy och Evrard söker efter den mördade kvinnans styvfar som försvunnit. Jane och hennes far firar en viktig årsdag tillsammans.

 • Se trailer
  Avsnitt 6
  Kriminaldrama, S1:A6

  En medelålders man hittas rånad och död på ett hotell och efter att ha sett övervakningsfilmen letar Jane efter en prostituerad med peruk. Duffy kommer närmare Jane efter att ha kommenterat hennes förhållande med Costello.

 • Se trailer
  Avsnitt 7
  Kriminaldrama, S1:A7

  En pojke på en förskola dör under mystiska omständigheter och Jane utreder.

 • Avsnitt 8
  Kriminaldrama, S1:A8

  En ung flickas föräldrar hittas mördade på ett hotellrum, men Jane får svårt att övertala flickan att tala med henne om mannen som dödade hennes föräldrar.

 • Avsnitt 9
  Kriminaldrama, S1:A9

  En femåring hittas död i skolan och utredningen blir personlig för Jane.

 • Avsnitt 10
  Kriminaldrama, S1:A10

  En judisk diamanthandlare hittas död och Jane försöker hitta lösningen hos hans fru. Matt får ett jättejobb och överraskar Jane med att fira.

 • Avsnitt 11
  Kriminaldrama, S1:A11

  Jane och Evrard åker till Chinatown för att utreda ett mord men de får stora svårigheter med fallet eftersom en tuff advokat verkar göra så att alla vittnen försvinner. Reg berättar en liten hemlighet om Jane för Matt.

 • Avsnitt 12
  Kriminaldrama, S1:A12

  Duffy och Calderon får den obehagliga uppgiften att berätta för en mormor att hennes barnbarn har blivit våldtagen och mördad. Jane och Augie är på Upper East Side när en kvinna hittas skjuten.

 • Avsnitt 13
  Kriminaldrama, S1:A13

  Jane och teamet får veta att en fängslad torped kan vara ansvarig för den senaste attacken på en lokal butik. Sweeney beordrar högsta beredskap när en av deras egna mordhotas.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group med systerbolag som Aftonbladet, SvD, klart.se, Yepstr.com, hygglo.se, Blocket, Lendo, Hypoteket, Godare m.fBolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm, som delas med systerbolagen.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer