vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Rush

...

123 min
USAStorbritannienTyskland
ActionDramadokumentär
0
0

Två av världens största rivaler under Formel 1:s glamourösa guldålder är den karismatiska James Hunt och perfektionisten Niki Lauda. Under Grand Prix pressar de sig själva till bristningsgränsen och det finns inget utrymme för misstag.
Mer action? Kolla här...sektionspartner
Från kritikerna
  • För att uppskatta Rush fullt ut krävs det att man har ett gigantiskt intresse för Formel 1 på det tidiga 1970-talet. Tids- och miljöskildringarna, och scenerna från racen, håller hög klass.

  • ...man inser hur fenomenalt bra Daniel Brühl med sin lågmälda, nästan underdåniga, spelstil är.Han gasar ifrån alla här.

  • Skildrat så här blir Formel1 utan tvekan en riktig nagelbitare.

  • Flerfaldigt Oscars-nominerade manusförfattaren Peter Morgan skrev den här historien på eget bevåg, i hopp om att någon så småningom skulle vilja göra filmen.Och som han har skrivit den.

  • I Rush används Hunts utsvävande livsstil främst som konstrast till huvudkonkurrenten Niki Laudas (Brühl) självdiciplinerade och målinriktade approach.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy