vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS

Sjuksystrarna på Fredenslund
Sygeplejeskolen

...

Danmark
DramaHistoriskt drama
0
0

I 50-talets Danmark börjar man utbilda manliga sjuksköterskor. Bland de antagna finns soldaten Erik, som drömmer om att göra skillnad, och överklassflickan Anna, som hellre vill arbeta än att vara hemmafru.
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
ANNONS
ANNONS
ANNONS

Säsonger och avsnitt

 • Avsnitt 1
  Drama, Historiskt drama

  Fredenslund är under ombyggnad, och fröken Madsen är missnöjd med allt oljud det medför. En rutinoperation går snett, till stor förtvivlan för både doktor Neumann och Anna. En gammal vän till föreståndarinnan blir inlagd på sjukhuset.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2
  Drama, Historiskt drama

  Marie ser fram emot att återvända till avdelning B, men fröken Madsen har andra planer för henne. Birgit är redo att återgå till sitt jobb som flygvärdinna, men inte heller det går som förväntat. Föreståndarinnan börjar tvivla på sitt eget beslut.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 3
  Drama, Historiskt drama

  Else engagerar sig i en ung kvinna med underlivssmärtor. Doktor Friis föräldrar kommer på besök, men lämnar både Friis och Lis med sårade känslor. Föreståndarinnan är förälskad i Klaus och Ole planerar en överraskning till Annas födelsedag.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4
  Drama, Historiskt drama

  Några engelska sjuksköterskestudenter anländer till Fredenslund, och Aksel får upp ögonen för en av dem. Klaus är inlagd igen, och Margrethe pressar på för att finna orsaken bakom hans symtom. John råkar omedvetet försätta Nina i en tuff situation.

  Tele2 Play
  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 5
  Drama, Historiskt drama

  En pratglad reklamherre blir inlagd på sjukhuset och Anna får återigen hjälp ur sina svårigheter. Bent planerar en överraskning för Nina och Aksel får veta sanningen om Michelle. Else kämpar desperat för att väcka Finns uppmärksamhet.

  Tele2 Play
  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 6
  Drama, Historiskt drama

  En ensamstående mor och hennes dotter läggs in på Fredenslund med misstanke om förgiftning. Nina och Bent är mitt uppe i bröllopsplaneringen när John öppnar upp sig för Nina. Margrethe släpper allt och låter känslorna flöda.

  TV4 Play
  C More
ANNONS
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy