vidare till tv.nu

Holiday, Komedi

Skolan

4.3 IMDb2016 • Sverige

Skolan är en komediserie för alla som någonsin gått i skolan, som har barn i skolan, som jobbar i skolan eller har barnbarn i skolan. Vi följer personal och elever på en helt normalt galen skola i södra Sverige.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Holiday, Komedi, S1:A1

  Vaktmästaren Ingebjörn har gjort sig själv till enväldig härskare över skolan och den gigantiska nyckelknippan är hans främsta vapen. Men rektorn har bestämt sig för att överlista honom. Snart lär de sig dock en läxa - att aldrig underskatta vaktis. Slöjdis har oerhörd otur så fort han ska borra ...

  Viafree
 • Avsnitt 2 - Skolan
  Holiday, Komedi, S1:A2

  Rektorn Torsten startar en vlogg för att nå ut till eleverna. Men han har svårt att få in trafik och tar därför hjälp av YouTube-stjärnan Keyyo. Slöjdis har återigen otur med verktygen. Vaktis Ingebjörn använder Tinder på en elevs telefon.

  Viafree
 • Avsnitt 3 - Skolan
  Holiday, Komedi, S1:A3

  Slöjdis har svårt att hålla koll på eleverna efter att ha spetsat sig i ögat. Rektorn går mot nya djärva mål - att baka världens längsta rulltårta. Det är teckenspråkets dag och SO-läraren tar det på blodigt allvar.

  Viafree
 • Avsnitt 4 - Skolan
  Holiday, Komedi, S1:A4

  Alla är överens om att skolmaten är usel, men ingen har hittills vågat ta upp frågan med kökschefen som styr matsalen med järnhand. Men plötsligt händer det. I slöjdsalen demonstrerar Slöjdis hur man slår i en spik, och råkar avslöja alldeles för mycket av sin bakgrund.

  Viafree
 • Avsnitt 5 - Skolan
  Holiday, Komedi, S1:A5

  Torsten lovar Hem och skola att det ska bli mobilförbud på skolan och utser Stefan som (o)frivillig att genomföra det. Jessica hjälper honom genom att låna ut sin pepparspray. Slöjdis är i farten igen och när han demonstrerar pelarborrmaskinen går brandlarmet.

  Viafree
 • Avsnitt 6 - Skolan
  Holiday, Komedi, S1:A6

  Lampan på personaltoan går sönder, vaktis försöker laga den och snart står det en bajamaja på skolgården. Slöjdis visar femteklassarna hur man hugger ved och en gurka får ett nytt användningsområde på sexualundervisningen.

  Viafree
 • Avsnitt 7 - Skolan
  Holiday, Komedi, S1:A7

  Varför inte tjäna pengar på skolans lokaler när de står tomma? Torsten har börjat med uthyrning, till bland andra Anonyma alkoholister, ett mc-gäng och ett callcenter. Samtidigt provar Julie en helt ny pedagogik i gymnastiksalen.

  Viafree
 • Avsnitt 8 - Säsongsavslutning
  Holiday, Komedi, S1:A8

  Torsten tvingas hantera en anmälan till Skolinspektionen om mobbing. Han genomför en kampanj tillsammans med elevrådet som skapar helt nya problem. Tillsammans med Vaktis reder Torsten också ut sjuksysters mottagningstider.

  Viafree