vidare till tv.nu

Underhållning

Sommaren är kort

2015 • Sverige

Under Tomas Ledins sommarturné 2015 träffade han artistkollegor för att spela tillsammans och prata om kreativitet, vad som driver och inspirerar dem och hur man värderar det man gör.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Underhållning, S1:A1

  Tomas är i Jönköping där han träffar sina gamla vapendragare Lena Philipsson och Niklas Strömstedt och de pratar om både gamla minnen och Lenas nya skiva. På plats finns också Sabina Ddumba och även Måns Zelmerlöw tittar förbi.

 • Avsnitt 2
  Underhållning, S1:A2

  Tomas och Jill Johnson strålar samman på Törebodafestivalen. Jill berättar om sina turer till Nashville och de jämför sina sätt att skriva musik. Det blir också ett samtal med Bo Kaspers Orkester, Lisa Ekdahl och Kim Cesarion.

 • Avsnitt 3
  Underhållning, S1:A3

  Tomas strålar samman med Timbuktu, Jocke Åhlund och Andreas Moe under Storsjöyran i Östersund. Det blir ett öppenhjärtigt samtal om drivkraften att skriva musik, tvivel och hantverket.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer