vidare till tv.nu
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

Sitcom

Sullivan & Son

6.2 IMDb2012

Steve Sullivan lämnar sin karriär som advokat i New York för att ta över baren Sullivan & Son.

Säsonger och avsnitt

Säsong 3
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
Säsong 3
 • Avsnitt 1
  Sitcom, S3:A1

  Susans och Jasons äktenskap sätts på prov när de firar tio år som gifta. Susan erkänner att hennes man aldrig har tillfredställt henne och Jason blir besatt av att bli en bättre älskare.

 • Avsnitt 2
  Sitcom, S3:A2

  När en änka kommer till baren och meddelar att en stamkund har gått bort kan Steve och hans gäng inte lista ut vem det rör sig om. Steve försöker trösta änkan medan Roy, Owen och Ahmed planerar hur de ska få ihop pengar till en resa.

 • Avsnitt 3
  Sitcom, S3:A3

  Carol återser en man från det förflutna, men när hennes son Owen vill tillbringa en massa tid med honom blir situationen komplicerad. På annat håll tävlar Ok Cha mot Roy i att äta kryddstark mat.

 • Avsnitt 4
  Sitcom, S3:A4

  En man återvänder för att gottgöra sitt osedliga förflutna, men Steve tvivlar på hans motiv.

 • Avsnitt 5
  Sitcom, S3:A5

  Ok Cha hävdar att en barstol som en känd racerförare suttit på bringar tur. När Steve har sönder stolen ilsknar stammisarna i baren till.

 • Avsnitt 6
  Sitcom, S3:A6

  Steves konkurrent öppnar en bar på andra sidan gatan vilket leder till en stor tävling. Carols nya chef överväldigar henne med sina imitationer.

 • Avsnitt 7
  Sitcom, S3:A7

  Steve är fast beslutsam om att få sin bar omnämnd i en trendig lokaltidning för att locka fler kunder. Han bjuder in en av tidningens skribenter till en kväll med framträdanden från stamgästerna, men det blir inte så lyckat som han tänkt sig.

 • Avsnitt 8
  Sitcom, S3:A8

  Roys mamma kommer tillbaka och börjar bråka med Hank framför stamgästerna i baren. Ingen blir förvånad eftersom de varit ovänner sedan trettio år tillbaka, men sedan hittar Steve dem tillsammans på herrtoaletten.

 • Avsnitt 9
  Sitcom, S3:A9

  Killarna vill ta del i att brygga öl, men Steve tror att det är en dålig idé att blanda vänskap med affärer. Samtidigt har tjejerna en egen träff där hemligheter kommer upp till ytan.

 • Avsnitt 10
  Sitcom, S3:A10

  Det är Ok Chas födelsedag så Steve och Susan bjuder in en av hennes släktingar till den hemliga festen i hopp om att återförena familjen, men det utlöser i stället en familjefejd. Owen och Ahmed tävlar om att få följa med Roy på en match.

 • Avsnitt 11
  Sitcom, S3:A11

  Steve klagar på att han aldrig är ledig från baren. Då bestämmer sig Jack för att visa honom hur viktig han är för alla i gänget.

 • Avsnitt 12
  Sitcom, S3:A12

  Melanie ger Steve hjälp på traven när han envist försöker imponera på en kvinna. Hanks läkare skriver ut testosteron till honom vilket leder till ett missöde.

 • Avsnitt 13
  Sitcom, S3:A13

  Melanie och Steve vill inte att någon ska få nys om deras förhållande, men Melanies nyfikna granne har svårt att bevara en hemlighet.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer