vidare till tv.nu
Talang Sverige

Talang Sverige

2014, Underhållning, Sverige

Jakten på Sveriges största och mest oväntade talanger kan börja. Under en auditionturné reser Talang Sverige runt till stora arenor i Sverige för att locka fram svenskarnas dolda begåvningar. Och det finns inga begränsningar för vem som kan delta, vare sig man vill dansa med en häst, göra entré i en monsterbil, spruta eld, utöva livsfarlig luftakrobatik eller bara sjunga så hjärtan brister. Talang Sverige sänds i 13 avsnitt varav tre direktsända semifinaler samt en direktsänd final där vinnaren får en miljon kronor.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • 01:00Avsnitt 1
  Underhållning

  Möt samen som får juryn att gråta, rörmokaren som sjunger tv-historiens snuskigaste visa och Sveriges kanske sämsta rappare. Alla slåss de om en plats i finalerna och en miljon kronor.

 • 01:00Avsnitt 2
  Underhållning

  Möt killarna som gör akrobatik på motorcyklar i 70 km/h. Och Joe Labero får kanske konkurrens av magins eget pojkband Magicians with balls? För att inte tala om sångfågeln som har kämpat hela livet med skammen över sin sjukdom.

 • 01:00Avsnitt 3
  Underhållning

  Hör 13-åringen som sjunger så vackert att stenansiktet Robert Aschberg börjar gråta. Se även brandmannen som älskar att spruta eld och höra det kaxiga pojkbandet som vågar sig på Jackson 5-klassikern I'll be there.

 • 01:00Avsnitt 4
  Underhållning

  Johanna, 18 år, är rullstolsbunden på grund av svår reumatism. I dagens Talang Sverige trollbinder hon juryn med sången om den deformerade Quasimodo i Ringaren i Notre Dame.

 • 01:00Avsnitt 5
  Underhållning

  Twisted Family är dansgruppen där föräldrar och barn dansar tillsammans. De genomför en duell mellan generationerna som får publiken att jubla. Och se hästen som enligt Tobias Karlsson dansar bättre än Peppe Eng.

 • 01:00Avsnitt 6
  Underhållning

  Se flyktingpojkarna som dansar tillsammans för att motverka rasism. Samt nunnorna som får juryn att rodna, 11-åriga Nea som spelar trummor som Jon Bonham och 15-årige Adrian som charmar alla med fransk magi.

 • 01:00Avsnitt 7
  Underhållning

  Möt Tommy som enligt läkarna inte ska kunna gå, men som ändå gör konster som tar andan ur juryn. Men starkast intryck gör kanske 11-årige Jakob som sjunger så att mammas tårar rinner.

 • 01:00Avsnitt 8
  Underhållning

  Den här veckan blir något att minnas för juryn. De får nämligen uppleva en svensk som ska visa varför han anses ha världens bästa minne. Dessutom blir det ett par dansnummer som får Tobbe att explodera av glädje.

 • 01:00Avsnitt 9
  Underhållning

  Ikväll är det dags för slutaudition i Talang Sverige. Nu ska juryn bestämma vilka 32 bidrag som får fortsätta att tävla om en miljon kronor i de livesända delfinalerna.

 • 01:00Avsnitt 10
  Underhållning

  En miljon kronor står på spel för de 32 talanger som är kvar i Talang Sverige 2014. Nu är det dags för tittarna att utse vinnaren när de livesända delfinalerna drar igång på Axa Sportscenter i Södertälje. I tre delfinaler ska tio finalister utses.

 • 01:00Avsnitt 11
  Underhållning

  Shirley Clamps rörmokare är tillbaka och är redo att chocka tittarna med ännu en snuskig visa. Bland kvällens tolv delfinalister syns även sångerskan Josefin Nilsson som fick juryns ögon att tåras och magins eget pojkband Magicians with balls.

 • 01:00Avsnitt 12
  Underhållning

  I delfinal tre återvänder den våghalsige mc-fantomen Lazy Joe. I sin audition stod han på händer när hans motorcykel rullade i 70km/h. Nu utlovar han ett ännu mer våghalsigt nummer.

 • 01:00Avsnitt 13
  Underhållning

  Det är dags för final i Talang Sverige. I månader sökte programmet med ljus och lykta efter de största talangerna i landet. I finalen ligger all makt hos tittarna som avgör vem som vinner Talang Sverige 2014 och en miljon kronor.

 • 01:00Avsnitt 14
  Underhållning

  Se tillbakablickar på säsongen som gått. Allt från första auditionprogrammet till Jon Henriks triumf i finalen.