vidare till tv.nu

Drama

The Chi

7.4 IMDb2018

En vanlig dag i södra Chicago förbereder sig barnen för skolan medan deras föräldrar åker till jobbet, ungdomar försöker tjäna ihop pengar till brödfödan och de äldre håller ett öga på saker och ting från sina verandor. Men i de här tuffa kvarteren hotar verkliga faror dagligen att utplåna drömmar, och lättsamma beslut kan utgöra skillnaden mellan liv och död. Det här är en dramaserie som ligger helt rätt i tiden och handlar om en grupp invånare som förenas genom en slump, men knyter starka band genom behovet av frälsning och av att få höra till.

Säsonger och avsnitt

Säsong 3
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
Säsong 3
 • Avsnitt 1 - Foe 'Nem
  Drama, S3:A1

  Emmett försöker hitta balansen mellan företaget och sin växande familj. Kevin vill börja om på sin nya skola. Ronnie kämpar för att hitta rätt. Douda ställer upp i Chicagos borgmästarval. Jakes förlorade bror Trig är tillbaka i stan på uppdrag.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 2 - Brewfurd
  Drama, S3:A2

  Kevin täcker upp för sin syster Keisha men säger åt Papa och Jake att utreda saken. Emmett hittar en kortsiktig lösning på sitt problem med matbrist. Jada provar på dejtingscenen och ett gatukök som drivs av Dom.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 3 - Buss Down
  Drama, S3:A3

  Keishas frånvaro orsakar panik för Kevin och familjen Williams. Emmett och Tiff smider en plan för att flytta in hos Jada medan han startar sin nya verksamhet.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 4 - Gangway
  Drama, S3:A4

  Ödesdigra händelser chockerar invånarna i södra Chicago och sammanflätar Emmetts, Brandons, Ronnies och Kevins liv på ett oväntat vis.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 5 - Terror Town
  Drama, S3:A5

  Ronnies minnen hotar att dränka hans framsteg. Ett oväntat besök hotar Trigs kamp för att få vårdnaden om Jake. Kevins och hans väns äventyr testar gränserna för deras flykt- och kampinstinkter.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 6 - Woo Woo Woo
  Drama, S3:A6

  Kevin fyller år men är långt ifrån sugen på att fira, Emmett röker på med Tiff, och Doudas kampanj stöter på ett nytt hinder.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 7 - A Stain
  Drama, S3:A7

  Ronnie sörjer en förlust. Emmett och Dom får hjälp av hyresvärden Zeke med sin nya satsning. Kiesha accepterar sitt öde, och politiken ställer Douda mot Camille.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 8 - Frunchroom
  Drama, S3:A8

  Kiesha är fortsatt instängd i sin egen personliga mardröm medan Kevin, Nina och Dre oroar sig för framtiden. Emmett och Jada tröstar familjen Williams med ord och mat, och Ronnie hoppas få förlåtelse för sina tidigare synder.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 9 - Lackin'
  Drama, S3:A9

  Ronnie hyllas av sitt samfund samtidigt som andra vägrar låta honom glömma sina misstag. Emmett och Dom förbereder sig för sin invigning. Kevin försöker balansera sina relationer med sina förpliktelser.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 10 - A Couple, Two, Three
  Drama, S3:A10

  Ronnie får syndernas förlåtelse, medan Emmett och Tiff tar ett steg mot sin framtid. Händelser i livet får Kevin, Jake och Papa att mogna.

  HBO Nordic

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer