vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

The Grudge 2 - Förbannelsen fortsätter
The Grudge 2

Dela
En mors och hennes barns onda andar vållar blodutgjutelse på dem som utforskar deras övergivna hus. I Tokyo råkar en ung kvinna ut för samma mystiska förbannelse som drabbat hennes syster.

Upphovsland: USA

Dela
Mer skräck? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt The Grudge 2 - Förbannelsen fortsätter
6
0
Från kritikerna

1.9 av 5 Kritikers samlade betyg 17 recensioner

  • ...om kvaliteten på en skräckfilm mättes enbart efter hur effektivt den skräms skulle The Grudge 2 nosa på toppbetyget.

  • Trogen sina genrebröder handlar "The Grudge 2" om att resa insatserna – förbannelsen är nu i färd med att inte bara ta över grannskapet utan sprider sig över världshaven ändå in i USA.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer