vidare till tv.nu
Delta i veckans streamingquizsektionspartner

Drama

Thunder in my heart

Sverige

22-åriga Sigrid - kallad Sigge - och hennes grupp vänner tampas med vuxenlivets oväntade krav samtidigt som de försöker förlika sig med sina egna identiteter, sina passioner och det förflutna.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Rytmen
  Drama, S1:A1

  Sigge har kärleksproblem och försöker söka tröst hos Antonia. Samtidigt skickar Sigges pappa peppande meddelanden till Sigge och hennes lillebror som väntar på att han ska gå på bio med honom.

 • Avsnitt 2 - Mammavakt
  Drama, S1:A2

  Sigge får en otrevlig överraskning på vårdcentralen och måste nu konfrontera Edwin. Stefan dyker upp på Sigges jobb och ber henne oväntat om hjälp. Samtidigt går Sigges mamma Annika på en dejt...

 • Avsnitt 3 - Samvetstriangeln
  Drama, S1:A3

  Livssituation ändras drastiskt för Sigge så hon, Antonia och Sam bestämmer sig för att gå ut och bli fulla, varpå Antonia försvinner och Sigge skäller ut fel person. Stefans sms fortsätter att komma.

 • Avsnitt 4 - Narcissisten
  Drama, S1:A4

  Sigge öppnar upp sig för Sam om sina problem och deras relation når en ny nivå. Sigge kommer oanmäld hem till Antonia vid fel tillfälle vilket leder till stora konsekvenser för både Antonia och Sigge.

 • Avsnitt 5 - Lillebror
  Drama, S1:A5

  Sigge och Benjamin hjälper deras mamma att städa bort minnen inför försäljningen av radhuset. Gänget går på Gröna Lund för att hitta sina inre barn och Sam och Sigge vet inte riktigt vart de har varandra.

 • Avsnitt 6 - Det som händer i Västerås...
  Drama, S1:A6

  Stefan är fortfarande skyldig Sigge pengar, och nu åker hon till Västerås för att hitta honom. Samtidigt oroar sig Sam för att något ska ha hänt henne. Antonia tar tag i situationen med Janice.

 • Avsnitt 7 - Årsdag
  Drama, S1:A7

  Sigge, som nu inte har råd att betala sin hyra, flyttar in hos Antonia. Väl i lägenheten får Sam och Sigge en kväll för sig själva. Annika hamnar i ett dilemma som hon inte vet hur hon ska hantera.

 • Avsnitt 8 - Säsongsavslutning - Ryttaren
  Drama, S1:A8

  Efter att ha fått känna av vuxenlivets konsekvenser, bestämmer sig Sigge för att ta tag i sitt förflutna. Sam svarar inte i telefon och Sigge undrar om hon har förstört deras vänskap för alltid....

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer