vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Ghost

Film
Fantasy
Romantik
Dela
Film
Fantasy
Romantik
178
51
Sam och Molly är djupt förälskade men deras lycka får ett abrupt slut. En kväll på väg hem blir Sam rånmördad. Han upptäcker att han är fast på jorden i form av ett spöke och inser att hans död inte var någon olycka.

Upphovsland: USA

Film
Fantasy
Romantik
Dela
Betygsätt Ghost
178
51
Från kritikerna

3.6 av 5 Kritikers samlade betyg 7 recensioner

  • ...är en av de filmer som aldrig kommer tappa sin charm. Det är på många sätt en klassisk kärleksberättelse, stundvis på gränsen till sentimental och snyftig, men samtidigt är just känslorna i den dess styrka.

  • En ren och skär 90-talsklassiker.

  • One of the finest (and weepiest) love stories ever to hit the big screen, Ghost is a a fundamental human tale that touches the hardest heart.

  • ...succeeds in evoking the mysteries that it toys with.

  • There's nothing otherworldly about the super, natural performances in Ghost Town, led by the distinctively edgy and witty British comedian Ricky Gervais.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy