vidare till tv.nu

Säsonger och avsnitt

Säsong 3
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
Säsong 3
 • Avsnitt 1 - You're the Indian Now
  Drama, S3:A1

  John hjälper Tate bearbeta kidnappningen, och familjen Dutton vakar över sin boskap utanför ranchen. En ny grupp affärsmän blir ett hot mot ranchen när de plötsligt dyker upp på ägorna.

  Comhem Play+
 • Se trailer
  Avsnitt 2 - Freight Trains and Monsters
  Drama, S3:A2

  Alla i familjen anpassar sig på sina egna sätt. John fortsätter knyta an till sin sonson, Beth träffar familjens nya motståndare, och Jamie stöter på oväntade problem i sitt nya jobb.

  Comhem Play+
 • Se trailer
  Avsnitt 3 - An Acceptable Surrender
  Drama, S3:A3

  John ger Tate råd om vilka fallgropar en modern ranchägare kan stöta på. Nyutnämnde delstatsåklagaren Jamie hittar på ett alibi till en åtalad och försöker påverka vittnen. Jimmy hittar ett otippat kärleksintresse.

  Comhem Play+
 • Se trailer
  Avsnitt 4 - Going Back to Cali
  Drama, S3:A4

  Ett motorcykelgäng provocerar familjen Dutton. Beth trappar upp sin kamp mot den nya motståndaren som vill ta över marken, och John tar hjälp av guvernör Perry.

  Comhem Play+
 • Se trailer
  Avsnitt 5 - Cowboys and Dreamers
  Drama, S3:A5

  Medan familjen Dutton vänjer sig vid sina nya roller dyker en gammal fiende till John upp. Beth fortsätter sitt gruff med Roarke när hans bolag hotar att köpa upp Duttons mark.

  Comhem Play+
 • Se trailer
  Avsnitt 6 - All for Nothing
  Drama, S3:A6

  En gammal fiende återvänder till Yellowstone. Kayce och Monica hjälper till i en besvärlig situation, och finansiärernas nya strategi är att försöka försvaga sammanhållningen i familjen Dutton.

  Comhem Play+
 • Se trailer
  Avsnitt 7 - The Beating
  Drama, S3:A7

  Jamie hittar chockerande uppgifter om sin bakgrund, och Kayce spårar en boskapstjuv. Beth samarbetar med en jurist för att avvärja hotet. John Dutton möter en gammal fiende.

  Comhem Play+
 • Se trailer
  Avsnitt 8 - I Killed a Man Today
  Drama, S3:A8

  Beth angriper fienden genom sanktioner och Monica hjälper polisen efter flera försvinnanden. Wade har ett budskap till John Dutton.

  Comhem Play+
 • Se trailer
  Avsnitt 9 - Meaner Than Evil
  Drama, S3:A9

  En bortglömd luffare återvänder till Yellowstone. Skakade av den senaste tidens händelser söker ranchägarna hämnd. Finansiärerna smider planer.

  Comhem Play+
 • Se trailer
  Avsnitt 10 - The World Is Purple
  Drama, S3:A10

  Familjen Dutton står ansikte mot ansikte med företagets fiende. Lojaliteten prövas. Rainwater får obehagliga råd.

  Comhem Play+

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group med systerbolag som Aftonbladet, SvD, klart.se, Yepstr.com, hygglo.se, Blocket, Lendo, Hypoteket, Godare m.fBolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm, som delas med systerbolagen.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer