vidare till tv.nu
ANNONS

Utvalda filmer på TV Tis 24 maj

Filmer

Tid
Tisdag 24 maj
 • I rök och dans
  Komedi

  Filmen inleds av den skakande kortkortfilmen Från ax till limpa. Sexton roller hopdiktade av Yngve Gamlin och Povel Ramel.

  SVT1
  Cineasterna
 • 3.2IMDb
  Göta kanal 2 - kanalkampen
  3.2IMDbKomedi

  För 25 år sedan tävlade två båtar sig genom Göta kanal och det blev en omedelbar succé. Nu är det dags för en ny tävling och den här gången följs båtarna av ett tv-produktionsbolag som gjort tävlingen till en direktsänd dokusåpa.

  TV12
  Tele2 Play+
  Viaplay
  C More
  SF Anytime
  Google Play
  iTunes
  Prime Video
 • 7.0IMDb
  Happy Gilmore
  7.0IMDbKomedi

  Den brutale hockeyspelaren Happy, börjar plötsligt spela golf. Med sitt vansinniga spel blir Happy snabbt en stor mediesensation. Golf är en elegant sport, eller var, rättare sagt. Tills Happy Gilmore började spela.

  Kanal 9
  Netflix
  Viaplay
  SF Anytime
  Google Play
  iTunes
 • 8.0IMDb
  The King's Speech
  8.0IMDbHistoriskt drama

  Oscarsbelönad film om den speciella vänskapen som utvecklas mellan kung Georg VI av Storbritannien och en australiensisk skådespelare och röstcoach, som hjälper kungen att träna bort hans stamning.

  TV8
  Tele2 Play+
  HBO Max
  Viaplay
  C More
  Google Play
  iTunes
  Prime Video
 • 6.7IMDb
  Ballerinan och uppfinnaren
  6.7IMDbAnimerat, Äventyr, Barnprogram, Komedi

  En föräldralös flicka drömmer om att bli en ballerina och flyr från sin hemstad till Paris där hon låtsas vara någon annan. Mot alla odds lyckas hon bli antagen som lärling vid Paris operahus. Filmen har klarat Bechdel Wallace-testet.

  SVT2
  Cineasterna
  HBO Max
  Viaplay
  SF Anytime
  Google Play
  iTunes
 • 6.5IMDb
  White Boy Rick
  6.5IMDbBiografi, Kriminaldrama

  Genom en serie helt otroliga händelser blir Rick både polisinformatör och knarklangare, manipulerad av det system som ska beskydda honom, bara för att överges av sina poliskontakter och slutligen bli dömd till livstids fängelse. En helt osannolik berättelse om den yngste FBI-informatören någonsin...

  TV6
  Viaplay
  SF Anytime
  Google Play
  iTunes
 • 5.9IMDb
  Norrmalmstorgsdramat
  5.9IMDbBiografi, Kriminaldrama

  Den 23 augusti 1973 kliver en rånare in på Kreditbanken vid Norrmalmstorg, beväpnad med en kpist. Han kräver att den hårdbevakade fången Clark Olofsson ska föras till banken tillsammans med flyktbil och tre miljoner kronor. Det blir upptakten till ett av de mest omskrivna, mest omtalade brotten i...

  SVT1
  SF Anytime
 • 7.4IMDb
  Juryn - a time to kill
  7.4IMDbDrama, Thriller

  Två fulla rednecks våldtar och misshandlar en dag en 10-årig svart flicka. Flickans far hämnas genom att skjuta ihjäl dem, men råkar även skada en polis under dådet. Den unge advokaten Jake Brigance åtar sig att försvara den nu mordåtalade fadern.

  TV12
  Netflix
  SF Anytime
  Google Play
  iTunes
  Prime Video

Populära filmer på Streaming

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer