vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
När en godhjärtad, men tafatt, ung advokat får veta av sin far att alla män i hans familj kan resa i tiden, beslutar han sig för att försöka använda tidsresorna för att hitta den rätta, uppvakta henne och bilda familj.

Upphovsland: Storbritannien, USA

Dela
Mer komedi? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt About Time
145
47
Från kritikerna

3.0 av 5 Kritikers samlade betyg 32 recensioner

  • För den till äventyrs sugne vankas smart dialog, färgstarka karika- tyrer, namnkunniga toppskådespelare, en dos romantik (scenen på restaurang Dans le Noir har, bokstavligt, kärlek i luften), en dos tänkvärdheter...

  • Vare sig ingredienser – eller slutsatser: ta vara på varje ögonblick och njut – är nya men så väl tillredda att det blir en fröjd att än en gång ta dem till sig.

  • Det handlar lika mycket om förhållandet mellan far och son, om att försöka se det märkliga i varje vardag.

  • ...en lyckad romantisk komedi.

  • ...välgörande mysig. Ett perfekt alternativ för alla som längtar efter att lämna sitt cyniska jag hemma och frossa i det i slutändan banala men gulliga carpe diem-budskapet.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer