vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS
Onsdag 01 feb
STÄLL IN KANALER

C More Hits

 • 4.2IMDb
  Sune i Grekland
  4.2IMDb2012, Komedi

  Sune är tillbaka. Tillsammans med lillebror Håkan Bråkan, storasyster Anna, mamma Karin och pappa Rudolf drar Sune till Grekland på sommarlovet.

 • 5.9IMDb
  Hokus Pokus Alfons Åberg
  5.9IMDb2013, Animerat, Äventyr, Barnprogram

  När han inte leker sjörövare med sina kompisar så drömmer 6-åriga Alfons Åberg om en egen hund - precis en sådan som den gamla trollkarlen har. Med hjälp av magi är han övertygad om att hans dröm kommer att uppfyllas. Men det är inte så lätt som han tror, även om det på ett märkligt sätt blir som...

 • ANNONS
 • 5.7IMDb
  En gång i Phuket
  5.7IMDb2011, Komedi

  Sven är uttråkad med sitt liv och bestämmer sig för att resa till Thailand för att skriva en roman. Väl där träffar han en read märkliga karaktärer och lär sig ett och annat om kärlek, vänskap och sig själv.

 • 7.7IMDb
  En man som heter Ove
  7.7IMDb2015, Drama, Dramakomedi, Komedi

  Ove är radhusområdets vresiga ordningsman. När höggravida Parvaneh med familj flyttar in mittemot och backar in i Oves brevlåda blir det upptakten till en berättelse om tilltufsade katter, oväntad vänskap och den uråldriga konsten att backa med släp.

 • ANNONS
 • Bröllop, begravning och dop - Filmen
  2020, Drama

  Vi följer familjerna Öhrn och Seger som tar oss genom höst och vinter, på väg mot julfirande och mot en nyårsafton som oundvikligen innebär ett slut på det gamla och en början på något nytt... En film om kärleken och döden och allt däremellan.

 • ANNONS
 • 7.5IMDb
  Det stora blå
  7.5IMDb1988, Action, Äventyr, Drama

  Jaques Mayol och hans vänlige konkurrent Enzo Molinari är fridykare i världsklass. En ny dimension läggs till deras livslånga rivalitet när en vacker kvinna, Johana, överger sin karriär i New York för att slå följe med männen på deras rundtur.

 • 6.7IMDb
  Coco - livet före Chanel
  6.7IMDb2009, Biografi, Dramadokumentär

  Gabrielle, kallad Coco, och hennes syster växer upp på barnhem. När hon lämnar barnhemmet börjar Coco sjunga på en bar med hopp om att få en karriär inom underhållningsbranschen. På baren möter hon den rike Balsan som får stor påverkan på hennes liv.

 • 7.6IMDb
  Mitt liv som hund
  7.6IMDb1985, Dramakomedi

  Året är 1959 och när pojken Ingemars mamma blir sjuk får han åka till sin morbror i Småland. Där träffar han Saga, en tjej som är suverän på att boxas och bäst i fotbollslaget. Med sin mycket personliga livsfilosofi och sin vilda humor håller Ingemar sorger och besvikelser borta.

 • 6.5IMDb
  Cinquième set
  6.5IMDb2020, Drama

  Thomas beskrevs en gång som ett tennisens underbarn, men fick aldrig karriären han hade hoppats på. Vid 37 års ålder bestämmer han sig för att spela Franska öppna trots sin försämrande fysiska form och sitt trasiga knä. Fastän hans fru Eve och hans mamma Judith råder honom att ge upp sin osannoli...

 • 7.3IMDb
  Our Friend
  7.3IMDb2019, Drama, Dramakomedi

  Efter att ett par har fått omvälvande nyheter finner de oväntat stöd hos sin bästa vän, som sätter sitt eget liv på paus och flyttar in i familjens hem, vilket har en större och djupare inverkan än nån kunnat föreställa sig.

 • 8.0IMDb
  Slumdog Millionaire
  8.0IMDb2008, Dramakomedi

  Genom flashbacks får vi se den indiske killen Jamals livshistoria medan han är med i en mycket rafflande omgång av Vem vill bli miljonär? i indisk tv.

 • 5.3IMDb
  Twilight
  5.3IMDb2008, Fantasy, Romantik, Thriller

  Den unga enstöringen Bella flyttar till sin pappa i en sömnig och regnig liten stad och blir kär i vampyren Edward vars familj har avstått från att dricka blod.

 • ANNONS
 • 6.2IMDb
  Jag kommer hem igen till jul
  6.2IMDb2019, Drama

  Världsstjärnan Simon kommer hem till Sverige för att fira jul. I det lilla samhället han växte upp arrangerar hans bror Anders den årliga julkonserten och Simon har övertalats att vara med. Anders, som alltid levt i skuggan av sin bror, är inte helt nöjd med detta. Simon däremot tar lätt på det h...

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy