I Lucca provar Nisha en soppa som firar olivskörden samt en rätt som liknar ravioli. Därefter lagar hon en egen grönsaksoppa inspirerad av upptäckterna.
Simon delar med sig av sitt aubergineburgerrecept och ger dig några tips och tricks för att ta fritters till nästa nivå.
Mauri Hermundsson kan inte så mycket om mat, men han vill lära sig. Följ med på en resa tillsammans med en av Sveriges mest folkkära matprofiler genom en värld fylld av mat, från alla perspektiv - i alla miljöer.
Över 90% av världens alla kräftor som äts konsumeras i Kina. Jimmy och Anlin visar hur man gör en riktig festrätt, med färska signalkräftor som tillagas med mängder av vitlök och öl.
Välkommen till det växtbaserade köket! Thess har fått låna några vänners kök nere i idylliska Skrea på västkusten - näraodlingar och hav - och idag lagas detriktigt god bjudmat; en krämig risotto på svensk havre med tryffel, bakade tomater och citronslungad fänkål.
Guy tar en tur på Thailands flytande marknader, samlar havstulpaner på Portugals klippor och arrangerar en fest i Melbourne.
Ainsley börjar med en smak av Italien, gör krabba och citronlinguine med pangrattato. Han beger sig ut på ett äventyr vid havet med experten Alysia Vasey för att ta reda på vilka ätbara godsaker som växer på stränderna.
I Lucca provar Nisha en soppa som firar olivskörden samt en rätt som liknar ravioli. Därefter lagar hon en egen grönsaksoppa inspirerad av upptäckterna.
Simon delar med sig av sitt aubergineburgerrecept och ger dig några tips och tricks för att ta fritters till nästa nivå.
Mauri Hermundsson kan inte så mycket om mat, men han vill lära sig. Följ med på en resa tillsammans med en av Sveriges mest folkkära matprofiler genom en värld fylld av mat, från alla perspektiv - i alla miljöer.
Över 90% av världens alla kräftor som äts konsumeras i Kina. Jimmy och Anlin visar hur man gör en riktig festrätt, med färska signalkräftor som tillagas med mängder av vitlök och öl.
Välkommen till det växtbaserade köket! Thess har fått låna några vänners kök nere i idylliska Skrea på västkusten - näraodlingar och hav - och idag lagas detriktigt god bjudmat; en krämig risotto på svensk havre med tryffel, bakade tomater och citronslungad fänkål.
Guy tar en tur på Thailands flytande marknader, samlar havstulpaner på Portugals klippor och arrangerar en fest i Melbourne.
Ainsley börjar med en smak av Italien, gör krabba och citronlinguine med pangrattato. Han beger sig ut på ett äventyr vid havet med experten Alysia Vasey för att ta reda på vilka ätbara godsaker som växer på stränderna.
I Lucca provar Nisha en soppa som firar olivskörden samt en rätt som liknar ravioli. Därefter lagar hon en egen grönsaksoppa inspirerad av upptäckterna.
Simon delar med sig av sitt aubergineburgerrecept och ger dig några tips och tricks för att ta fritters till nästa nivå.
Mauri Hermundsson kan inte så mycket om mat, men han vill lära sig. Följ med på en resa tillsammans med en av Sveriges mest folkkära matprofiler genom en värld fylld av mat, från alla perspektiv - i alla miljöer.
Över 90% av världens alla kräftor som äts konsumeras i Kina. Jimmy och Anlin visar hur man gör en riktig festrätt, med färska signalkräftor som tillagas med mängder av vitlök och öl.
Välkommen till det växtbaserade köket! Thess har fått låna några vänners kök nere i idylliska Skrea på västkusten - näraodlingar och hav - och idag lagas detriktigt god bjudmat; en krämig risotto på svensk havre med tryffel, bakade tomater och citronslungad fänkål.
Guy tar en tur på Thailands flytande marknader, samlar havstulpaner på Portugals klippor och arrangerar en fest i Melbourne.
Ainsley börjar med en smak av Italien, gör krabba och citronlinguine med pangrattato. Han beger sig ut på ett äventyr vid havet med experten Alysia Vasey för att ta reda på vilka ätbara godsaker som växer på stränderna.
Taria Camerino är en kock tränad i Frankrike som nu upptäcker Atlantas mångfaldiga matscen tillsammans med tittaren.
Vi följer med programledaren Les Stroud på jakten efter råvaror som växer vilt i naturen och som sen sätts ihop till en fängslande trerätters meny.
John utforskar Dublins mat tillsammans med en matskribent och besöker allt från en klassisk pub inne på en kyrkogård till en känd Michelin-restaurang.
Vem älskar inte fluffiga pannkakor till fikat? Speciellt när Ayla bjuder på otroliga smakkombinationer: kanelbullepannkakor, piña colada-pannkakor och citronpannkakor.
Den vilda kusten vid Kullaberg i Skåne har mycket kultur och gastronomi att erbjuda. Tareq besöker Vikentomater och lagar vegetarisk ragù.
Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
Taria Camerino är en kock tränad i Frankrike som nu upptäcker Atlantas mångfaldiga matscen tillsammans med tittaren.
Vi följer med programledaren Les Stroud på jakten efter råvaror som växer vilt i naturen och som sen sätts ihop till en fängslande trerätters meny.
John utforskar Dublins mat tillsammans med en matskribent och besöker allt från en klassisk pub inne på en kyrkogård till en känd Michelin-restaurang.
Vem älskar inte fluffiga pannkakor till fikat? Speciellt när Ayla bjuder på otroliga smakkombinationer: kanelbullepannkakor, piña colada-pannkakor och citronpannkakor.
Den vilda kusten vid Kullaberg i Skåne har mycket kultur och gastronomi att erbjuda. Tareq besöker Vikentomater och lagar vegetarisk ragù.
Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
Taria Camerino är en kock tränad i Frankrike som nu upptäcker Atlantas mångfaldiga matscen tillsammans med tittaren.
Vi följer med programledaren Les Stroud på jakten efter råvaror som växer vilt i naturen och som sen sätts ihop till en fängslande trerätters meny.
John utforskar Dublins mat tillsammans med en matskribent och besöker allt från en klassisk pub inne på en kyrkogård till en känd Michelin-restaurang.
Vem älskar inte fluffiga pannkakor till fikat? Speciellt när Ayla bjuder på otroliga smakkombinationer: kanelbullepannkakor, piña colada-pannkakor och citronpannkakor.
Den vilda kusten vid Kullaberg i Skåne har mycket kultur och gastronomi att erbjuda. Tareq besöker Vikentomater och lagar vegetarisk ragù.
Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
Taria Camerino är en kock tränad i Frankrike som nu upptäcker Atlantas mångfaldiga matscen tillsammans med tittaren.
Vi följer med programledaren Les Stroud på jakten efter råvaror som växer vilt i naturen och som sen sätts ihop till en fängslande trerätters meny.
John utforskar Dublins mat tillsammans med en matskribent och besöker allt från en klassisk pub inne på en kyrkogård till en känd Michelin-restaurang.