En närmare titt på en skörd baserad på ek- och madronaträd. Bär, nötter, mjöl och bourbon testar kockarna Paul Rogalski och Joy Cyrs kunskaper.
Justine reser till Edith Falls, Katherine och Kakadu och upptäcker det bästa kaffe Katherine har att erbjuda. Dessutom utforskar hon örter och frukter, innan hon gör en söt tårta vid Edith Falls.
Följ med Thess till det lokala bageriet när hon köper surdegsbröd som sedan toppas med smakrik rödbetshummus, tofu scramble och snabbsyrad gurka - det dukas upp för grön brunch.
I det här avsnittet visar Peter oss de underbara lokala skaldjuren som finns tillgängliga precis utanför hans dörr. Allt från Mooloolaba räkor och krabbor till öring och färsk bläckfisk, han delar också recepten på några av hans signaturrätter.
Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.
Amelia utforskar vackra Barossa Valley medan Joe får en dröm uppfylld i Burgundy. Killarna beger sig till Bologna för att delta i en matlagningskurs.
John ger sig ut på en off road-tur på Inis Mor. Han träffar en getbonde som är känd för sina prisvinnande ostar och skördar sjögräs med Jenny O'Halloran på Aran-kusten.
En närmare titt på en skörd baserad på ek- och madronaträd. Bär, nötter, mjöl och bourbon testar kockarna Paul Rogalski och Joy Cyrs kunskaper.
Justine reser till Edith Falls, Katherine och Kakadu och upptäcker det bästa kaffe Katherine har att erbjuda. Dessutom utforskar hon örter och frukter, innan hon gör en söt tårta vid Edith Falls.
Följ med Thess till det lokala bageriet när hon köper surdegsbröd som sedan toppas med smakrik rödbetshummus, tofu scramble och snabbsyrad gurka - det dukas upp för grön brunch.
I det här avsnittet visar Peter oss de underbara lokala skaldjuren som finns tillgängliga precis utanför hans dörr. Allt från Mooloolaba räkor och krabbor till öring och färsk bläckfisk, han delar också recepten på några av hans signaturrätter.
Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.
Amelia utforskar vackra Barossa Valley medan Joe får en dröm uppfylld i Burgundy. Killarna beger sig till Bologna för att delta i en matlagningskurs.
John ger sig ut på en off road-tur på Inis Mor. Han träffar en getbonde som är känd för sina prisvinnande ostar och skördar sjögräs med Jenny O'Halloran på Aran-kusten.
En närmare titt på en skörd baserad på ek- och madronaträd. Bär, nötter, mjöl och bourbon testar kockarna Paul Rogalski och Joy Cyrs kunskaper.
Justine reser till Edith Falls, Katherine och Kakadu och upptäcker det bästa kaffe Katherine har att erbjuda. Dessutom utforskar hon örter och frukter, innan hon gör en söt tårta vid Edith Falls.
Följ med Thess till det lokala bageriet när hon köper surdegsbröd som sedan toppas med smakrik rödbetshummus, tofu scramble och snabbsyrad gurka - det dukas upp för grön brunch.
I det här avsnittet visar Peter oss de underbara lokala skaldjuren som finns tillgängliga precis utanför hans dörr. Allt från Mooloolaba räkor och krabbor till öring och färsk bläckfisk, han delar också recepten på några av hans signaturrätter.
Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.
Thess tar dig med till havet i vackra Ugglarp där hon lagar mat över öppen eld och visar hur enkelt det går att laga god, grön mat utomhus. Idag står potatiswrap med alpspånsrökt tempeh, grillad zucchini och grön sås på menyn.
Varför laga mat inne när man kan vara utomhus? Amanda lagar en krämig risotto med citronmarinerad zucchini, buffelmozzarella, marconamandlar och örtolja på stekhällen.
I delstatens huvudstad i Texas ser Marko och Alex på vad Austin har att erbjuda. En eklektisk stad känd för sin musik och mat, killarna trotsar Texas -värmen för att se vad det är som gör Austin så konstigt.
När Köpenhamns Michelinkockar flyttar ut på landet hamnar de på Lolland. Tareq Taylor möter Claus Meyer och andra entreprenörer som startat nya spännande restauranger i området.
Jack Stein tar med sig den klassiska rätten fish and chips till Zagreb.
John utforskar Dublins mat tillsammans med en matskribent och besöker allt från en klassisk pub inne på en kyrkogård till en känd Michelin-restaurang.
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
Thess tar dig med till havet i vackra Ugglarp där hon lagar mat över öppen eld och visar hur enkelt det går att laga god, grön mat utomhus. Idag står potatiswrap med alpspånsrökt tempeh, grillad zucchini och grön sås på menyn.
Varför laga mat inne när man kan vara utomhus? Amanda lagar en krämig risotto med citronmarinerad zucchini, buffelmozzarella, marconamandlar och örtolja på stekhällen.
I delstatens huvudstad i Texas ser Marko och Alex på vad Austin har att erbjuda. En eklektisk stad känd för sin musik och mat, killarna trotsar Texas -värmen för att se vad det är som gör Austin så konstigt.
När Köpenhamns Michelinkockar flyttar ut på landet hamnar de på Lolland. Tareq Taylor möter Claus Meyer och andra entreprenörer som startat nya spännande restauranger i området.
Jack Stein tar med sig den klassiska rätten fish and chips till Zagreb.
John utforskar Dublins mat tillsammans med en matskribent och besöker allt från en klassisk pub inne på en kyrkogård till en känd Michelin-restaurang.
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
Thess tar dig med till havet i vackra Ugglarp där hon lagar mat över öppen eld och visar hur enkelt det går att laga god, grön mat utomhus. Idag står potatiswrap med alpspånsrökt tempeh, grillad zucchini och grön sås på menyn.
Varför laga mat inne när man kan vara utomhus? Amanda lagar en krämig risotto med citronmarinerad zucchini, buffelmozzarella, marconamandlar och örtolja på stekhällen.
I delstatens huvudstad i Texas ser Marko och Alex på vad Austin har att erbjuda. En eklektisk stad känd för sin musik och mat, killarna trotsar Texas -värmen för att se vad det är som gör Austin så konstigt.
När Köpenhamns Michelinkockar flyttar ut på landet hamnar de på Lolland. Tareq Taylor möter Claus Meyer och andra entreprenörer som startat nya spännande restauranger i området.
Jack Stein tar med sig den klassiska rätten fish and chips till Zagreb.
John utforskar Dublins mat tillsammans med en matskribent och besöker allt från en klassisk pub inne på en kyrkogård till en känd Michelin-restaurang.
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
Thess tar dig med till havet i vackra Ugglarp där hon lagar mat över öppen eld och visar hur enkelt det går att laga god, grön mat utomhus. Idag står potatiswrap med alpspånsrökt tempeh, grillad zucchini och grön sås på menyn.
Varför laga mat inne när man kan vara utomhus? Amanda lagar en krämig risotto med citronmarinerad zucchini, buffelmozzarella, marconamandlar och örtolja på stekhällen.
I delstatens huvudstad i Texas ser Marko och Alex på vad Austin har att erbjuda. En eklektisk stad känd för sin musik och mat, killarna trotsar Texas -värmen för att se vad det är som gör Austin så konstigt.
När Köpenhamns Michelinkockar flyttar ut på landet hamnar de på Lolland. Tareq Taylor möter Claus Meyer och andra entreprenörer som startat nya spännande restauranger i området.
Jack Stein tar med sig den klassiska rätten fish and chips till Zagreb.
John utforskar Dublins mat tillsammans med en matskribent och besöker allt från en klassisk pub inne på en kyrkogård till en känd Michelin-restaurang.
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
Thess tar dig med till havet i vackra Ugglarp där hon lagar mat över öppen eld och visar hur enkelt det går att laga god, grön mat utomhus. Idag står potatiswrap med alpspånsrökt tempeh, grillad zucchini och grön sås på menyn.
Varför laga mat inne när man kan vara utomhus? Amanda lagar en krämig risotto med citronmarinerad zucchini, buffelmozzarella, marconamandlar och örtolja på stekhällen.