Den svenska Masterchef -vinnaren Sofia Henriksson tänker tillbaka till barndomen där menyn ofta bestod av svensk husmanskost. I denna serie visar Sofia sin twist på klassiker från Sverige.
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
I Campobasso serveras Nisha "la pampanella moderna", snacks gjort av fläskkött. Senare tillagar hon upp en maträtt inspirerad av sina upptäckter.
Sarah Graham förbereder en välkomstfest för en ny grupp volontärer i Antelope Park. Hon lagar bland annat bruschetta med svamp, fisk med citron och örtsmör samt bananglass.
Australiens norra territorium erbjuder landets bästa fisk och skaldjur. Krabbor, abborre och rökt krokodil är några av de saker som serveras av de skaldjurentusiaster Jimmy möter.
I detta avsnitt lyfter Jimmy fram tofun som en primadonna, som en råvara även köttälskare kommer att älska. De visar er ett av deras favoritrecept på hur de lagar tofu hemma och hur otroligt gott det kan bli.
Amanda lagar mat utomhus på stekhäll, idag bjuder hon på en riktigt maffig flanksteksmacka, fylld med majskräm, syrad grädde och grillad spetskål. En fröjd för smaklökarna!
Den svenska Masterchef -vinnaren Sofia Henriksson tänker tillbaka till barndomen där menyn ofta bestod av svensk husmanskost. I denna serie visar Sofia sin twist på klassiker från Sverige.
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
I Campobasso serveras Nisha "la pampanella moderna", snacks gjort av fläskkött. Senare tillagar hon upp en maträtt inspirerad av sina upptäckter.
Sarah Graham förbereder en välkomstfest för en ny grupp volontärer i Antelope Park. Hon lagar bland annat bruschetta med svamp, fisk med citron och örtsmör samt bananglass.
Australiens norra territorium erbjuder landets bästa fisk och skaldjur. Krabbor, abborre och rökt krokodil är några av de saker som serveras av de skaldjurentusiaster Jimmy möter.
I detta avsnitt lyfter Jimmy fram tofun som en primadonna, som en råvara även köttälskare kommer att älska. De visar er ett av deras favoritrecept på hur de lagar tofu hemma och hur otroligt gott det kan bli.
Amanda lagar mat utomhus på stekhäll, idag bjuder hon på en riktigt maffig flanksteksmacka, fylld med majskräm, syrad grädde och grillad spetskål. En fröjd för smaklökarna!
Den svenska Masterchef -vinnaren Sofia Henriksson tänker tillbaka till barndomen där menyn ofta bestod av svensk husmanskost. I denna serie visar Sofia sin twist på klassiker från Sverige.
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
I Campobasso serveras Nisha "la pampanella moderna", snacks gjort av fläskkött. Senare tillagar hon upp en maträtt inspirerad av sina upptäckter.
Sarah Graham förbereder en välkomstfest för en ny grupp volontärer i Antelope Park. Hon lagar bland annat bruschetta med svamp, fisk med citron och örtsmör samt bananglass.
Australiens norra territorium erbjuder landets bästa fisk och skaldjur. Krabbor, abborre och rökt krokodil är några av de saker som serveras av de skaldjurentusiaster Jimmy möter.
I detta avsnitt lyfter Jimmy fram tofun som en primadonna, som en råvara även köttälskare kommer att älska. De visar er ett av deras favoritrecept på hur de lagar tofu hemma och hur otroligt gott det kan bli.
Amanda lagar mat utomhus på stekhäll, idag bjuder hon på en riktigt maffig flanksteksmacka, fylld med majskräm, syrad grädde och grillad spetskål. En fröjd för smaklökarna!
Den svenska Masterchef -vinnaren Sofia Henriksson tänker tillbaka till barndomen där menyn ofta bestod av svensk husmanskost. I denna serie visar Sofia sin twist på klassiker från Sverige.
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
I Campobasso serveras Nisha "la pampanella moderna", snacks gjort av fläskkött. Senare tillagar hon upp en maträtt inspirerad av sina upptäckter.
Sarah Graham förbereder en välkomstfest för en ny grupp volontärer i Antelope Park. Hon lagar bland annat bruschetta med svamp, fisk med citron och örtsmör samt bananglass.
Australiens norra territorium erbjuder landets bästa fisk och skaldjur. Krabbor, abborre och rökt krokodil är några av de saker som serveras av de skaldjurentusiaster Jimmy möter.
I detta avsnitt lyfter Jimmy fram tofun som en primadonna, som en råvara även köttälskare kommer att älska. De visar er ett av deras favoritrecept på hur de lagar tofu hemma och hur otroligt gott det kan bli.
Amanda lagar mat utomhus på stekhäll, idag bjuder hon på en riktigt maffig flanksteksmacka, fylld med majskräm, syrad grädde och grillad spetskål. En fröjd för smaklökarna!
Den svenska Masterchef -vinnaren Sofia Henriksson tänker tillbaka till barndomen där menyn ofta bestod av svensk husmanskost. I denna serie visar Sofia sin twist på klassiker från Sverige.
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
I Campobasso serveras Nisha "la pampanella moderna", snacks gjort av fläskkött. Senare tillagar hon upp en maträtt inspirerad av sina upptäckter.
Luke reser till sin familjs hemstad Saigon för att utforska matmarknaderna. Här får han flera hemliga recept som har gått vidare från generation till generation.
Det är dags för Pierre att avnjuta en av sina favoriträtter - den oklassiska råbiffen, i Malmö. Det blir besök hos favoriten Lokal 17, ett kärt återbesök hos Mutantur för sin handskurna signaturrätt på oxe, samt en variant med pepparrot serverat i märgben hos tvåstjärniga Michelinkrogen Vollmers.
I Corks Kinsale lagar John och Martin Shanahan den ultimata soppan på färskfångad fisk. John provsmakar också världens äldsta alkoholhaltiga dryck.
Denna gång får vi tips av grönsaksexperten Afik Gal. Simon Toohey delar med sig av sina hemligheter hur man kan skapa en wow-faktor med broccolini.
I detta avsnittet får vi följa med när Fabian lagar tre magiska flatbreadpizzor i vedugn.
Frukost är dagens viktigaste måltid sägs det, med Aylas blueberry cheesecake baked oats, och frukost banana split så blir de också dagens godaste.
Ainsley surrar runt i sitt kök när han lagar mat med honung. Han kombinerar honung och chili till sin första rätt, och reser till norra Wales för att besöka en man som älskar kryddor lika mycket som han, för att ta reda på hur han blandar dem med sin andra kärlek: honung.
Luke reser till sin familjs hemstad Saigon för att utforska matmarknaderna. Här får han flera hemliga recept som har gått vidare från generation till generation.
Det är dags för Pierre att avnjuta en av sina favoriträtter - den oklassiska råbiffen, i Malmö. Det blir besök hos favoriten Lokal 17, ett kärt återbesök hos Mutantur för sin handskurna signaturrätt på oxe, samt en variant med pepparrot serverat i märgben hos tvåstjärniga Michelinkrogen Vollmers.
I Corks Kinsale lagar John och Martin Shanahan den ultimata soppan på färskfångad fisk. John provsmakar också världens äldsta alkoholhaltiga dryck.
Denna gång får vi tips av grönsaksexperten Afik Gal. Simon Toohey delar med sig av sina hemligheter hur man kan skapa en wow-faktor med broccolini.
I detta avsnittet får vi följa med när Fabian lagar tre magiska flatbreadpizzor i vedugn.
Frukost är dagens viktigaste måltid sägs det, med Aylas blueberry cheesecake baked oats, och frukost banana split så blir de också dagens godaste.
Ainsley surrar runt i sitt kök när han lagar mat med honung. Han kombinerar honung och chili till sin första rätt, och reser till norra Wales för att besöka en man som älskar kryddor lika mycket som han, för att ta reda på hur han blandar dem med sin andra kärlek: honung.
Luke reser till sin familjs hemstad Saigon för att utforska matmarknaderna. Här får han flera hemliga recept som har gått vidare från generation till generation.
Det är dags för Pierre att avnjuta en av sina favoriträtter - den oklassiska råbiffen, i Malmö. Det blir besök hos favoriten Lokal 17, ett kärt återbesök hos Mutantur för sin handskurna signaturrätt på oxe, samt en variant med pepparrot serverat i märgben hos tvåstjärniga Michelinkrogen Vollmers.
I Corks Kinsale lagar John och Martin Shanahan den ultimata soppan på färskfångad fisk. John provsmakar också världens äldsta alkoholhaltiga dryck.
Denna gång får vi tips av grönsaksexperten Afik Gal. Simon Toohey delar med sig av sina hemligheter hur man kan skapa en wow-faktor med broccolini.
I detta avsnittet får vi följa med när Fabian lagar tre magiska flatbreadpizzor i vedugn.
Frukost är dagens viktigaste måltid sägs det, med Aylas blueberry cheesecake baked oats, och frukost banana split så blir de också dagens godaste.
Ainsley surrar runt i sitt kök när han lagar mat med honung. Han kombinerar honung och chili till sin första rätt, och reser till norra Wales för att besöka en man som älskar kryddor lika mycket som han, för att ta reda på hur han blandar dem med sin andra kärlek: honung.
Luke reser till sin familjs hemstad Saigon för att utforska matmarknaderna. Här får han flera hemliga recept som har gått vidare från generation till generation.
Det är dags för Pierre att avnjuta en av sina favoriträtter - den oklassiska råbiffen, i Malmö. Det blir besök hos favoriten Lokal 17, ett kärt återbesök hos Mutantur för sin handskurna signaturrätt på oxe, samt en variant med pepparrot serverat i märgben hos tvåstjärniga Michelinkrogen Vollmers.
I Corks Kinsale lagar John och Martin Shanahan den ultimata soppan på färskfångad fisk. John provsmakar också världens äldsta alkoholhaltiga dryck.